Tunus Nahda Hareketi, dini alandaki bütün faaliyetleri bırakarak sadece siyasi alanda faaliyet gösterme kararı aldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, firari sanık Fetullah Gülen'in ABD'den iadesine ilişkin evraka son şeklini verdi. İdare evrakı taslağına göre, Gülen'in 8 suçtan iadesi talep ediliyor.
İranlı yetkililer, İran'dan bu yıl Suudi Arabistan'la mutabakata varılamaması sebebiyle hac seferi yapılmayacağını açıkladı
İran Parlamentosu Savunma Komitesi Başkanı İsmail Kosari, Suriye'de Halep'e bağlı 13 askerlerinin öldüğü Han Tuman'daki çatışmalarda , 5 ya da 6 İranlı askerin muhalifler tarafından es
Sömürgeleştirmenin el koyduğu zihin dünyamız, kültür dünyamız, sömürgeleştirmenin belirlediği sınırları aşmak için ne yazık ki hiçbir şey yapmıyor, bu sınırları aşmak için
MHP'li eski 90 milletvekili partide yaşanan olağanüstü kongre tartışmalarıyla ilgili ortak yazılı bir açıklama yaptı.
Gaziantep’in Nizip ilçesindeki mesire alanında PKK mensuplarının afişlerini asarak örgüt propagandası yapan 54 kişi gözaltına altındı.
Türkiye'ye sürekli 'terörle mücadeleyi yumuşatın' mesajları veren Avrupa'nın ikiyüzlülüğü..
Türkiye genelinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarda bugüne kadar 463 kişi tutuklandı, yılbaşından bu yana da gözaltına alınan 863 şüpheliden 199'u cezaevine gönderildi.
PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda, bugüne kadar teröristlerce tuzaklanan, ağırlıkları 10 ile 500 kilogram arasında değişen 5 bin 79 patlayıcı bulunarak imha edildi
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank, Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Sever’e dava açtığını duyurdu.
İran Petrol bakanı, İran ile Suud arasındaki petrol gerilimini böyle yorumladı.
TBMM Başkanvekili Aydın, kongre kararı için "Bu bir bayrak yarışıdır, zaman zaman makamlar değişebilir, kalıcı olan Türkiyedir" dedi.
Şemdinli'de 34. Tugay Komutanlığı birliklerine nakletmek üzere teslim aldıkları akaryakıtı sattığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hükümete hukuki destek verebilecekleri sözlerini değerlendiren akademisyen Kürşad Zorlu, yeni hükümetle işbirliğinin kast edilmiş olabileceğini söy