Piyasaların gözü Merkez Bankası'ın yaptığı toplantıdaydı. Toplantıda faiz artırımı kararı alındı, dolar bir anda geriledi.
Bangladeş, Myanmar'da yaşadıkları zulümden kaçmak isteyen Arakanlılar için sınırını kapatırken Endonezya'nın iltica başvurularını kabul edeceğini açıklamasının ardından 119 Arak
Türkiye Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü'nün 2017 dönem başkanlığını üstlendi. İlk kez üyeler dışında bir ülkeye başkanlık verildi.
ABD'nin 4 milyar dolar ile en maliyetli destroyeri olan USS Zumwalt, bu kez de Panama Kanalında arızalandı
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında 1. ve 2. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 32 şüpheli için 7 ilde operasyon başlatıldı. Ayrıca FETÖ'nün 'abi' ve
SURİYE'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 108 merkezi, karadan ve havadan ateş altına alınarak imha edildi.
NATO Parlamenterler Asamblesi Sonbahar Genel Kurulu, bir dizi tartışmanın açığa çıkmasına, bir kez daha vesile oldu. Her ne kadar tartışmalar daha çok Türkiye ile ilgili idiyse de, bunun
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulu kararları açıklandı. Kurul, 112 emniyet müdürü ve 79 emniyet amirini emekliliğe sevk ederken, 487 em
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, merkez yerleşkesi girişine 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in anıtını yaptırdı.
APnin merkez sağ lideri Weber, İngiltere Dışişleri Bakanı Johnsonın, Türkiyenin ABye katılmasına izin verilmeli çağrısını küstah ve kışkırtıcı bulduğunu söyledi.
Fransa'da merkez sağın cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılan ilk turdan çıkan Fillon ve Juppe Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkıyor
Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkanı Sergey Rıjkov, Rus uzman grubunun Türkiye hava sahasında An-30B uçağı ile gözlem uçuşu yapacağını bildirdi.
MHP Başkanlık Divanı, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki yaklaşık bir saat süren toplantının ardından açıklama yapılmadı.
Suriye'de son altı günde, Beşşar Esad rejimi tarafından düzenlenen ve Rus Hava Kuvvetlerinin destek verdiği saldırılarda, Halep kent merkezinin doğusunda 322 sivil hayatını kaybetti, bin 1
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü'nde Avrupa ülkelerine, Suriyeli sığınmacı çocukların 'savaşı durdurun' mesajıyla seslendi.