Son zamanlarda klasikleşen HDP'lileri tutukla-serbest bırak bir kez daha gerçekleşti.
Ellerinde kandillerle yürüyen ve toplum merkezinde ramazan etkinliklerine katılan grup, Kudüs'ün tarihi Müslüman ve Arap kimliğine vurgu yaptı.
İtalya’nın başkenti Roma’nın kenar mahallerinden birindeki araç söküm merkezinde çıkan yangın kısa süreli paniğe yol açtı.
Bu zulüm, vahşet ve katliam unutulmadı, unutulmayacak. Bu olay siyonist saldırganların vahşi yüzlerini bir kez daha dünyaya göstermiştir.
Örgütün Avrupa sorumlusu, Fransa'da OHAL kapsamında terörle mücadele bahane edilerek barışçıl protestoların engellendiğini ifade etti.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan TEOG ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile İncirlik krizinde son bir 'uzlaşma denemesi' yapmak istiyor.
İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar, kentteki tüm taksilere havalimanlarından müşteri alabilme imkanı getirdi.
Saldırı, başkentin merkezi Karrada bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu yaşandı.
AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) açıklandı. Partinin yeni sözcüsü Mahir Ünal olurken, Binali Yıldırım, Genel Başkanvekili oldu. Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yarın ki grup t
Adana'da merkez Yüreğir ilçesinde, bir depoya düzenlenen operasyonda kesime hazır 3'ü yavru 16 at bulundu. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Tahliye olduğu günden bu yana gündemden düşmeyen Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'ya hakkındaki haberler ilk kez soruldu.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yeni uygulamasıyla okullarda ilk kez Türkçe dersi kapsamında alfabede olmayan w, x ve q harfleri müfredata girdi.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (GETAT) açıldı.
ABD’nin Rakka operasyonunu PKK/YPG ile sürdürme planı bir çıkmaz sokak. Hem operasyonun kendisine hem de genel Suriye stratejisine bakan çıkmazlar mevcut. CENTCOM şimdiye kadar YPG’nin güc�