İstanbul Üsküdar’da 15 Temmuz gecesinde darbecileri engellemek isteyen bir vatandaş kendisini tankların önüne attı.
İstanbul Valiliği, '15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında meydanları dolduran vatandaşları kendilerinin ve başkalarının can güvenliğine dikkat etmeleri konusunda uyardı
TBMM, Ankara Emniyet ile Jandarma Genel Komutanlığını bombaladıkları ve kendilerine karşı koyan vatandaşlar MOBESE kameralarına yansıdı.
Darbe girişimini Pensilvanya'dan yürüten terörist başı Fethullah Gülen, ABD'nin kendisini Türkiye'ye teslim etmeyeceğini savundu.
Pentagon sözcüsü Cook, darbe girişiminin sadece Türkiye için değil kendileri için de sürpriz olduğunu savundu
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimi ihbarının saat 16'da MİT tarafından kendilerine iletildiği ve bu bilginin Genelkurmay Karargahında; Genelkurmay Ba
Sahi, zaten bir sizin hayatınız gerçek değil mi? Belediyenin yol süpüren aracının karşısında kollarınızı açıp 'özgürlük duruşu' sergilediğinizde bir saniye bile endişe etmediniz
NTV canlı yayınında konuşan eski Genelkurmay Başkanı Özel, görev süresi boyunca kendisinin ve hiçbir arkadaşının Akın Öztürk'ten şüphelenmediklerini açıkladı.
“Almanya’nın ‘Yeni Dünya Düzeni’nde kendisine vaat edilenden daha fazlasına talip olması, onun ipinin çekilmesi ile eşdeğer bir durum olarak da değerlendirilebilir. Bu kapsamda ‘Steinmei
Darbeci askerlerin kendileriyle konuşma yapmak isteyen sivil vatandaşı vurma anı kameralara yansıdı.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, darbe girişimi sırasında kendisine silah doğrultulduğunu, karşı koyunca da arbede yaşandığını söyledi. Akar'ın boynundaki morluğun da bu sırada oluş
Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, darbe girişimini gerçekleştiren askerlerin kendisini aradığını belirtti.
Türk siyasi tarihinde ilk kez ülkenin kendi uçakları kendi meclisini bombaladı. Milletvekilleri sığınaklara indi, Meclis harabeye döndü.
Diyarbakır Silvan ilçesindeki bazı kırsal mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Vatandaşların yasağa uymasının kendi mal ve can güvenlikleri için önemli olduğu ifade edildi.
Japonya İmparatoru Akihito, yaşını ve sağlık durumunu neden göstererek tahtı bırakacağı açıkladı. En son 1817'de İmparator Koukaku, kendi isteğiyle tahttan feragat etmişti.