Barzani'nin hamlesinin bütün Kürtler'de olduğu gibi, bizim ülkemizdeki Kürtler'de de heyecan uyandırdığında kuşku yok. Soru şu: Bizim Kürtlerimiz bu tehdit algısı konusunda ne düşün�
AK Partinin kendini üzerine bina ettiği kimlik olan, muhafazakar demokrat tanımlamasından kim, neden rahatsız oldu acaba? Bu kimliği ile girdiği tüm seçimleri kazanan, liberallerden ü
Gazi M. Kemal, Kuran-ı Kerimi bazı İslâmlık aleyhtarı züppelere tercüme ettirmek arzusundadır. Sonra da Kuranın Arapça okunmasını namazda dahi men ederek bu tercümeyi okutacak.
Hollanda, Lahey Mahkemesi'nin Srebrenitsa'da 300 Boşnağın ölümünden 'kısmen sorumlu' olduğu yönündeki karar için Yargıtaya başvurdu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TEOG sınavının kaldırılmasını eliştirdi, "Bizim çocuklar kobay mı? Her zaman değişiyor dünyada böyle bir ülke yok. Bu ülkenin yetişmiş kadroları v
İngiltere'nin, Esed'in iktidarda kalmasını ve uluslararası mahkemede hesap vermemesini içeren gizli planı, ortaya çıkan bir mektupla ifşa oldu.
FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası tutuklu yargılanan Nazlı Ilıcak ifade verdi.
Irak Anayasa Mahkemesi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde 25 Eylül'de düzenlenecek referandumu askıya alma kararı aldı.
Pakistan Anayasa Mahkemesinin kararıyla başbakanlıktan uzaklaştırılan Navaz Şerif'in eşi Gülsüm Navaz Şerif, ara seçimden galibiyetle çıktı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Merhum Menderes'in anısına yayımladığı mesajda, "Adnan Menderes ve arkadaşlarını idam edenler, tıpkı 15 Temmuz'da ülkemize saldıran hainler gibi m
Bakan Soylu, kendisini istifaya davet eden Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.
Başbakan Yıldırım, "Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin düzenlemeyi planladığı referandum, ülkemiz için bir ulusal güvenlik meselesidir. Bu konuda gereken her türlü adım ve adımları ata
TMO Genel Müdürü Kemaloğlu, kurumun fındık alımı için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Üreticilerimiz sabrederse fındık, arzu ettikleri fiyatı bulur." dedi.
Recep Ünal, eski AYM üyeleri Alpaslan Altan'ın "Selahattin", Erdal Tercan'ın ise "Ertan" kod isimlerini kullandıklarını öne sürdü.
Anayasa Mahkemesi, eski Cumhurbaşkanı Mitterrand dönemine ait Ruanda soykırımına ilişkin arşivlerin açılması talebini reddetti.