ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın hava saldırıları sonucunda sivillerin hayatını kaybetmesini "çok rahatsız edici" şeklinde değerlendirdi.
Siyasetçi, bürokrat, gazeteci ve iş adamı 432 kişiyi FETÖ adına dinlediği ortaya çıkan istihbaratçı polislerin, telekulak için seçtikleri zaman dilimi dikkat çekiyor. Bunlardan en önem
Konya, Beyşehir Gölü'nde elektroşok cihazıyla balık avlayan iki kişi, akıma kapılarak hayatını kaybetti.
Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde, sulama hattı çalışmasında toprak altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti.
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin hayatını kaybettiği çatışmada mermi çekirdeğinde, Elçi’ye ait herhangi bir ize rastlanmadı.
Pakistan'ın Mardan kentinde düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 18 kişinin hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
Şam’ın kuzeybatısındaki Madaya'da insanlık dramı yaşanıyor. Kasabada son 100 günde 7’si bebek 60 kişi açlıktan hayatını kaybetti.
Diyarbakır’da bir hurdacıda hurdaların araçlara yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişide ağır yaralandı.
Cizre'de barikatlar nedeniyle sokağa giremeyen ambulansa yaralı taşıyanlara ateş açıldı. Açılan ateşte dede ile üç aylık torun hayatını kaybetti
Tunus-Libya-Mısır-Bahreyn-Yemen ayaklanmalarını 'Arap baharı' gibi soft kavramla tanımlamak kardan adamın elindeki maydanoza bakıyorsunuz demektir.
Şam merkezli Ceyş'ül İslam (İslam Ordusu) hareketinin kurucusu ve lideri Zehran Alluş'un Rusya tarafından düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi.
Ankara ile Moskova arasında yaşanan uçak krizine rağmen, Rus buğday ihracatçıları Türkiye pazarını kaybetmemek için fiyat indirimine gitti.
Nepal'de etkisini artıran aşırı soğuklar nedeniyle 12 kişi hayatını kaybetti.
Afganistan'ın kuzeyindeki Samangan vilayetinde meydana gelen trafik kazasında 25 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
Nijerya'nın güneydoğusunda bir gaz tankerinin alev alması sonucu 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Görgü tanıkları patlamanın ihmal kaynaklı olduğunu söyledi.