MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısı sonrası açıklamalarda bulundu.
Paralel tetikçi Emre Uslu, Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından yine skandal bir tweete imza attı.
CHP'li Gonca Aytaş, Ankara'daki bombalı saldırının ardından olay yerinde cansız bedenlerin yer aldığı fotoğrafları sansürlemeden paylaştı.
Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın ardından iş dünyasından ve siyasilerden hain saldırıya tepki yağdı.
Kızılay ve Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki bombalı saldırının ardından yaralıların kaldırıldığı hastanelerde kan stoklarının azaldığına ilişkin yapılan haberlerin gerçeği yan
Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, acil olarak güvenlik zirvesini toplayacak.
Ankara'da 10 Ekim 2015'teki Barış Mitingi'nde yapılan canlı bomba saldırısı ve 17 Şubat 2016'da Merasim Sokak'taki patlamanın ardından bugün Kızılay Meydanı'nda bir patlama daha oldu.
Ankara'nın merkezinde gerçekleşen patlama, dünya basınında geniş yer buldu.
Ankara'nın Kızılay semtinde, Güvenpark yakınlarında akşam saatlerinde patlama oldu. İlk bilgilere göre çok sayıda kişi yaralandı. Doğan Haber Ajansı, olay yerinde 5 cesedin olduğunu du
ABD Büyükelçiliği, Ankara’daki vatandaşlarını olası bir terör saldırısına karşı uyardı. Büyükelçilik sitesinin sadece İngilizce bölümünde yayımlanan mesajda Anıtkabir’in de i
Karaman’daki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Muammer B.'nin, vakıf ve dernek evlerinde kursa gelen öğrencilere tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması kentte ve sosyal med
Meral Akeşener, Tekirdağ'da yaptığı konuşmada MHP genel merkezine çağrı yaparak parti kurultayının mahkeme kararına bırakılmaksızın yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de sığınmacı olarak bulunan mültecilerin ilerleyen yıllarda yer altı dünyasında önemli aktörler çıkaracağını iddia etti.
Her biri HDP’li belediyelerce yönetilen, Kürt kentlerini yıkıma uğratan, halkı perişan eden Kobanileştirme siyaseti çökerken PKK’nın kara propagandası da enkaz altında kaldı. Artık bu
Rusya’nın propaganda amaçlı haber ajanslarından Sputnik, İskandinavya'daki 4 ülkedeki yayın yaptığı internet yayınını kapatma kararı aldı.