Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen gruplara güvenlik güçleri müdahalede bulundu.
Venezuela'da, enflasyon yüzünden, McDonald's'tan patates kızartması yemek isteyenler, 800 bolivarı yani 79 doları gözden çıkarmak zorunda. Büyük patates ise 126 dolar.
Rusya, Suriye'ye güçlerine karşı olabilecek her türlü saldırıyı püskürtmek amacıyla uçaksavar sistemi kurdu.
PKK'nın Türkiye'deki en önemli mevzilerinden Hakkari Yüksekova sınırları içindeki Buzul Dağı bölgesi, Mehmetçik tarafından temizlendi.
Pentagon sözcüsü Jeff Davis '' Talibanı Afganistandaki barış sürecinde önemli bir partner olarak görüyoruz, bu yüzden de Talibana karşı operasyon yapmıyoruz'' ded
KKTC'de 3 camide sabah ezanlarının hoparlörden okunmasının mahkeme kararıyla yasaklanmasına rağmen camilerde ezan sesi susmadı. Vatandaşlarda yasağa tepki gösterdi.
İngiltere'de protestolarla karşılanan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, İngiltere Başbakanı Cameron ile ortak basın toplantısı düzenledi. İkilinin gündeminde Rus uçağının Mısır'ın Şarm
İsrail, Gazze'ye sınırlı miktarda akaryakıt girişi için Kerm Ebu Salim sınır kapısını açtı
2014'te 30 bin kişi sahte sigorta yaptırdığı için yakalanarak 5 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya geldiler.
Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Türkiye’nin IŞİD’le mücadelede askeri olarak harekete geçme planları olduğunu söyledi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "IŞİD'e kara harekatı" iddialarını gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Yeni Anayasa'nın yapılabilmesi için farklı seçenekleri anlattı.
Mısır'da daha önce hakkında beraat kararı çıkan devrik lider Hüsnü Mübarek'in 25 Ocak 2011 devrimi sırasında göstericileri öldürmek suçundan yeniden yargılanmasına başlandı.
Mısır'daki uçak faciası sonrası, İngiltere'nin Şarm El Şeyh ile karşılıklı uçuşları askıya alması nedeniyle 20 bin İngiliz turist, bu ülkede mahsur kaldı. Mısır Dışişleri'ne g
18 Hristiyan kurum ortak bildiriyle PYD ve YPG’yi insan haklarını ihlal etmek, özel mülkü gasp etmek, zorla askere almak, haksız vergi koymak ve kilise okullarının müfredatına müdahale etm