Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinde yaşanan son gelişmeleri aktardı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, İran'dan yüzde 15 daha ucuz doğalgaz alma kararından halkın da yararlanabileceğini açıkladı.
Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, yaptıkları araştırmaya göre; Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesi konusunda araştırmaya katılanların yüzde 70,7'sinin Türkiye'yi haklı b
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinde yaşanan son gelişmeleri aktardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şili'de yaptığı konuşmasında, İran ve Rusya'yı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan iki ülkeyi, Suriye'deki iç savaşta rejimle hareket etmekle suçladı
Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Instagram hesabında yayınladığı video ile kriz çıkarttı.
Kral Selman ile buluşan Orgeneral Hulusi Akar'ın üniformasındaki ayrıntı dikkat çekti.
Beş günlük Latin Amerika ziyareti için Şili'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan için Türkiye'den zırhlı makam aracı gönderildi. Erdoğan, gittiği ülkelerde bu aracı kullanacak.
Eski Uruguay devlet başkanı Jose Mujica, Arabic RT'ye verdiği röportajda, bazı Batılı ülke yöneticilerinin halkı dolandırarak orta sınıfı nasıl soyduklarını anlattı.
Kırıkkale'de konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, 'Düşmana karşı hendekler kazan dedelerin çocukları şimdi o hendekleri birbirleri için kazıyorlar' dedi...
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Antony Blinken’ın PYD Eş Başkanı Salih Müslim’le telefonda konuştuğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç'ın canlı yayında kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Latin Amerika Komisyonu'nda konuştu.
Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov, Rus muhalefet lideri Kasyanov'un Strasbourg'da muhalefet için para aradığını iddia etti ve "Her kim anlamıyorsa, karşılığını alacak" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın randevu vermek için 'önce yemin etsin' şartı koştuğu Leyla Zana, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'la görüştü.