Anayasa Mahkemesi kuruluş yıldönümü törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmaması dikkat çekti
Bir süredir sol üzerine, münhasıran da İslami sol üzerine yazdığım yazılara gelen tepkiler bu konuda eksik kalmış bir iki noktayı daha tamamlamayı gerektiriyor.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili tartışmalara "darbe" nitelemesi yaptı. Yüksekdağ bunun, "TBMM'nin itibarını ve fiili varlığı
Avusturya’da Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ilk turunda aşırı Sağcı Özgürlük Partisi'nin adayı Hofer, yüzde 37 oyla birinci oldu. Hiçbir adayın yüzde 50’nin üzerine oy alamaması ned
Tarihçi-yazar Armağan, 100. yılı kutlanan Kut'ül Amare Zaferi'nin yakın tarihin dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, 'Çanakkale'yle özdeş, onun kardeşi olarak görmemiz gereken
Nükleer yaptırımların kaldırılmasının ardından Güney Afrika Cumhurbaşkanı Jacob Zuma da İran'a geldi. İki ülke arasında önemli ticari anlaşmalar imzalanması bekleniyor.
Tarık Ramazan, Fransa'daki iktidar oligarşisinin Arap ve Müslümanlara yönelik basmakalıp ırkçı düşüncelerine ters düşüyor.
Yaşlı kadın ördüğü çorapları renklerine ve desenlerine göre ayırdı. Sonra parmaklarının ucuyla dokundu çoraplara. Sonra tatlı bir tebessümle baktı boşluğa, torununun sözlerini dü
İstanbul'da Çeçenlere yönelik suikast hazırlığında olduğu belirlenen Rus casus İsaev, Fatih'te bir otele düzenlenen film gibi operasyonla yakalandı.
IŞİD internet üzerinden genç Müslümanları nasıl radikalleştiriyor?
Bir süre sonra Facebook’un ölü üye sayısı yaşayanların sayısını geçecek. Geride kalanlar, gidenlerin ölümünü çok daha farklı tecrübe edecek.
Uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan kadar bomba ihbarı yapınca hareketli dakikalar yaşandı.
Gaziantep’te yasa dışı yollarla Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan DAEŞ terör örgütü mensubu 8 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
Gazeteci-yazar Melih Altınok, 28 Şubat davasında ifade veren Mesut Yılmaz'ın ANAP'ı nasıl batırdığını bugünkü yazısında kaleme aldı.
Hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan katil zanlısı, saklandığı ormanlık alanda avcı kılığındaki polis ekiplerince yakalandı.