Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yoksul çocuklara, sosyal, kültürel, sanatsal ve akademik destek de verecek.
ABD'nin Türkiye'ye karşı Halkbank üzerinden başlattığı operasyon sonrası en çok merak edilen soru Türk bankaların davalardan etkilenip etkilenmeyeceği oldu.
Fransa Cumhurbaşkanı, Burkina Faso'yu karıştırdı. Bir üniversitenin konuğu olan Macron, tavırları ile büyük tartışma konusu oldu.
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Hariri'nin kesin bir şekilde Lübnan Başbakanı olarak kalacağını ve politik krizin birkaç gün içinde çözüleceğini belirtti.
FET֒nün TSK yapılanmasına yönelik bu sabah operasyon için düğmeye basıldı. 333’ü asker ve 27’si mahrem imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıl
Suudi Arabistan'da gözaltına alınan isimlerden biri olan Prens Miteb bin Abdullah'ın serbest kalmak için 1 milyar dolarlık bir anlaşmaya vardığı iddia edildi.
NATO Askeri Komitesi Başkanı Çek General Petr Pavel, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alma kararını kabul etmekten başka seçenekleri olmadığını belirtti.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili olarak Twitter'dan açıkladı.
"Türkiye'den ABD'deki Rıza Sarraf davasına sahte delil ve belge götürdüğü" iddiasıyla CHP eski Milletvekili Aykan Erdemir ve Bankalar Yeminli Murakıbı Osman Zeki Canıtez hakkında yakalama
İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde "Narkonet" operasyonu düzenlendi. 62 kişin
Geçen yıl en az 28 milyon kişinin herhangi bir sağlık sigortası alamadığı ABD'de, Obamacare'in iptal edilmesi halinde en az 20 milyon kişi daha sigortasız kalma riskiyle karşı karşıya.
Şimdi bu caniler, bizimle aynı dine, aynı peygambere, aynı Allah’a inandığını söylüyor öyle mi? Bu zihniyeti medreselerde, köhne barakalarda, kamplarda yetiştirip, İslam dünyasının b
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankapark'ın kaldırılmasının söz konusu olmadığını belirtti.
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçinin cesedine ulaşıldı.
FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve 15 aydır firarda olan Alanya eski kaymakamı Erhan Özdemir, Antalya polisinin yaptığı operasyonla yakalandıa. Firari eski kaymakamın tanınmamak için