Atatürk Havalimanı'nda hareket halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Yangın sonucu otomobilin LPG tüpü patlarken, hurdaya dönene araçtaki iki kişi yara almadan kurtuldu.
ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile ilgili yapılan anketlerde, Amerikalı gençlerin üçte ikisinin Trump'ı ırkçı olarak gördüğü ortaya çıktı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyşehir'de 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili olarak, 'Suriyeliler üzerinden provokasyon yapmak isteyen, puslu havaları seven bazı çakal
CHP İzmir İl Kadın Kolları, il ve ilçe müftülüklerine resmi nikah kıyma yetkisi verilmesine karşı imza kampanyası başlattı.
Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) uzmanı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Batı ülkelerinin gelişmesinde göçmenlerin rolünün çok önemli olduğuna işaret ederek, mülte
Irak'ın başkenti Bağdat ve ülkenin kuzeyindeki Musul'da düzenlenen bombalı saldırılarda 4'ü asker, biri gazeteci 10 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’ya gelen 8 CHP’li milletvekili, propaganda yaptıkları gerekçesiyle vatandaşlar tarafından tepki gördü.
Hatay'ın Yayladağı ilçesine iltica eden Bayırbucak Türkmeni Zarife Karabacak, Suriye’deki savaşta, ikisi son 5 ayda olmak üzere üç evladını kaybetti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hakkındaki 12 ayrı fezleke hakkında ifade vermek üzere Ankara Adliyesi'ne gitmişti. Bahçeli, adliye çıkışı açıklamalarda bulundu.
Çek Cumhuriyetinde "Ulusal Vatan Muhafızı" adında ülke genelinde yaklaşık 90 şubesi ve silahlı 2 bin 500 kişi Müslüman sığınmacılara karşı mücadele timi oluşturuldu
Suriye'de Eş-Şarki mülteci kampına düzenlenen misket bombalı saldırıda 17 kişi öldü.
SUÇ insanın doğasıyla uyumlu bir durum değildir. O yüzden suça meyleden kişi, vicdanının uyarı sinyalleri ile karşılaşır ve kendini kötü hisseder. Böyle durumlarda iki türlü tepki
Türkiye ile İsrail anlaştı. Önümüzdeki dönemde yer sıkıntısı nedeniyle eğitim uçuşlarını yapamayan İsrailli pilotların eskisi gibi yeniden Konya'da eğitim uçuşuna da başlayacağ
ABD Kongresi, bir haftada ikinci kez güvenlik nedeniyle alarma geçti. Kongre binası yakınında silahlı bir kişinin görüldüğü bilgisi nedeniyle, kongreye giriş ve çıkışlar durduruldu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Avrupa Parlamentosu'nda PYD sergisi açılmasına tepki gösterdi.