Sosyal Medya

Güncel

AA muhabiri Fransa tweeti nedeniyle işten çıkarıldı

Fransa’nın Nice kentinde bir kamyonun 14 Temmuz Ulusal Günü kutlamalarına dalarak 84 kişinin ölümüne neden olduğu saldırıya yorum yapan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Ali Kahrıman işinden oldu.



AA muhabiri Ali Kahrıman’ın saldırıya iliÅŸkin “Fransa’daki saldırıda halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır…Terör deÄŸildir…” yorumunu yaptı ve mesajının sonuna da gülen surat ekledi.

Fransa'daki saldırıyla dalga geçen AA muhabiri kovuldu

Bu mesaj, Twitter’da büyük tepki çekince Kahrıman, hesabındaki kiÅŸisel bilgilerini deÄŸiÅŸtirerek, “Burada yazdıklarım sadece beni baÄŸlar.. Herhangi bir kurumla alakası yoktur..” diye yazdı. Kahrıman, söz konusu tweeti gelen tepkilerin ardından sildi. Daha sonra da hesabını kapattı.

AA: İLİŞİĞİ KESİLDİ

Anadolu Ajansı Twitter’dan bir açıklama yayınlayarak Kahrıman’ın sürekli çalışan deÄŸil, serbest haberci olarak dönem dönem AA’ya haberler yaptığını belirtti. Kahrıman’ın ‘son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı’ gerekçesiyle AA’yla tüm iliÅŸiÄŸinin kesildiÄŸi açıklandı.AA'nın açıklamasında şöyle denildi: "Fransa'nın Nice kentinde 84 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi terör saldırısı sonrasında, sürekli çalışanımız olmayan ve serbest haberci olarak zaman zaman haberlerini kullandığımız Ali Kahrıman isimli ÅŸahsın kiÅŸisel Twitter hesabından son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı tespit edilmiÅŸtir. Bu kiÅŸinin Anadolu Ajansı ile tüm iliÅŸiÄŸi kesilmiÅŸtir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Hürriyet

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.