Yeryüzünde dolaşıp, insanlık tarihi araştıranlar, biraz görüş, sahibi iseler, görürler ki bir mülkün felakete uğraması, güçlü bir saltanatın devrilmesi ancak uyuşmazlık ve ihtila
Suriye'deki iç savaş nedeniyle yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalanlar, sığındıkları Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çatışmalardan uzakta ölüm korkusu olmadan hayatlarına devam
Türk dünyasını transit yolla birleştirecek 'Hazar koridoru', Rusya krizine karşı bölge ekonomisini canlandırması planlanıyor.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Koordinatörü Uzun, Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde halkın yüzünden korku ve çaresizliğin okunabildiğini söyledi.
Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye, Kuzey Kore'ye nükleer silah programından vazgeçmemesi halinde Pyongyang rejiminin 'çökebileceği' uyarısında bulundu.
ABD'nin, Güney Kore Hava Kuvvetlerine dört F-22 raptor avcı uçağı göndereceği belirtildi.
IŞİDin Kobani saldırılarında PYDlileri koruyan muhalifler bu kez de Azezi tehdit eden PYD ile savaşmak için Suriyeye geçti.
Abdülkadir Selvi, Suriye'de yaşanan son gelişmeleri ele aldı...
Alman Federal Başsavcılığı, El-Kaide'ye para aktardığı gerekçesiyle Federal Anayasayı Koruma Teşkilatı çalışanlarından biri hakkında inceleme başlattı.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır'ın "Korku ve endişeyi meşrulaştıran" krizlerle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır'ın "Korku ve endişeyi meşrulaştıran" krizlerle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ülkesine karşı "korkunç tehditler" yaptığı için ABD ve Avrupa liderlerini suçladı
Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, ABD'nin Kuzey Kore'ye karşı Güney Kore'yi korumak için kuracağını açıkladığı füze savunma sisteminin Çin'in güvenliğini tehdit edebileceğini söyled
Rusların çoğunluğu enflasyon, fakirleşmek ve ekonomik krizi en büyük tehdit olarak görüyor.
Güney Kore'nin Kaesong sanayi bölgesinden firmalarını çekmeye başlamasının ardından Kore yarımadasında gerginlik tırmanıyor.