Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı" demesiyle gündeme gelen yazar Alev Alatlı aldığı tepkilerin ardından ilk kez açıklama yaptı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaştan güvenlik paketini ile ilgili çok sert sözler söyledi "sokakta engelleriz" diye tepki gösterdi.
Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansının (NSA), dünya genelindeki GSM operatörü şirketlerinden yüzde 70ine sızdığı öne sürüldü. İddiaya göre, bu oran Türkiyede yüzde 75.
BM verilerine göre 2014'ün ilk dokuz ayında Ege Denizi'nde 2 bin 500 kaçak göçmen hayatını kaybetti. Yarısı Suriyeli'ydi. Suyun öte yanına, Yunanistana sağ salim varabilenlerse yaşadı
Türkiye'ye bugün gelecek olan İngiltere Başbakanı Cameron, İngiliz vatandaşlarının IŞİD'e katılmak üzere Irak ve Suriye'ye geçişinin nasıl engellenebileceğini ele alacak.
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Boztepe Karakolunda görev yapan Piyade Çavuş Umut Aslan, nöbet değişimine götürdüğü arkadaşları Kadir Yıldız ve Ramazan Yeli tüfeğiyle öldürd�
Varşova'da konuşma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Polonya ile vizeleri kaldırma kararı aldıklarını açıkladı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, INTERPOL hakkında kırmızı bülten çıkarmasını eleştirdi.
Osmanlı Türkçesinin liselerde zorunlu ders olarak okutulmasına karşı çıkan zihniyetin kendi inançlarına yabancı, tarihine düşman olduklarını vurgulayan dilbilimci ve akademisyenler, 2
Enerji Bakanı Yıldız, Rusyanın Türkiye için herhangi bir ülke olmadığını söyledi. Türkiyenin AB ile Rusya arasında herhangi bir tercihe zorlanacağı bir durum olmadığını belirtt
Şişli'de, 57 yaşındaki Şenol İyiçalışkan, yalnız yaşadığı evinin penceresinden sarkmış halde ölü bulundu. Herhangi bir hastalığı olmadığı belirtilen İyiçalışkan'ın ölüm
Hamas Siyasi Büro Üyesi Ebu Merzuk : Hamas'a yöneltilen tüm suçlamalar asılsızdır. Mısır yönetiminden, tüm gerçeklerin ortaya çıkması için Filistin ve diğer Arap ülkelerinden oluşa
İzmit Körfez girişinde Panama bayraklı bir kuru yük gemisi henüz bilinmeyen bir nedenle yan yattı. Gemiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi, IŞİD konulu bir konferansta örgütü 2016 yılına kadar bölgeden temizlemeyi umduklarını söyledi.
İngiliz basını Ferguson olaylarının yanı sıra, nükleer savaş riskine ve Suriyeli mülteciler sorununa da dikkat çekti