Erol Göka, Cins dergisinde yayınlanan röportajında modern dünya için:''Bu denizi iyi öğrenip, bu devirde ortadan kalkmış olan insanın manevi varoluşunu günümüz şartlarında yeniden hay
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Diyarbakır Sur içindeki esnafa 50 bin liralık, 6 ay ödemesiz, 2 sene vadeli ve sıfır faizli kredi verileceğini açıkladı
ABD'li yetkililer, Rusya ile Suriye'de çatışmaların durdurulması konusunda görüşmelerin başarısız olduğunu açıkladı.
Hizbullah Hareketi güney kesimlerindeki destekçileri arasında Hacc için Suudi Arabistan'a gitmemelerine dair yönergeleri yayıyor.
İstanbul Okmeydanı'nda cezaevi firarisi olduğu belirtilen bir kişinin silahla ailesini rehin aldı. Polisin teslim ol çağrına ateşle karşılık veren cezaevi firarisi bacağından vurularak e
Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesine ait yeni görüntülere ulaşıldı.
Başbakan Yıldırım, "Vatandaş sokağa inerse siz kaçacak delik arayacaksınız. 15 Temmuz'da vatandaş sokağa inince ne olduğunu gördünüz." dedi
Boğaziçi Enerji Kulübü İcra Kurulu Başkanı Mehmet Öğütçü, Türkiye'nin denizlerinde uluslararası firmaların ilgi duyacağı miktarda petrol ve doğalgaz rezervi olduğunu belirtti.
Welt am Sonntag gazetesi Türk hükümetinin vize serbestisi konusunda geri adım atarak, AB'ye iki ay daha süre tanıyacağını ileri sürdü.
Türk Kızılayı, Gazze'de çocuklar için bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıttı.
PYD Münbiç ilçesi ve çevresinde, 16 yaş üstü kız ve erkekleri zorunlu olarak askere alıyor
İstanbul Maltepe'de konuşlu 2'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ndeki 106'ncı Topçu Alay Komutanlığı'na sevk edilen 15 tank daha Alpay Başaran Kışlası'n
Çukurca'daki Ertüş Kampı TSK tarafından teröristlerden temizlendi.
Almanya güvenlik gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı video konferansla bağlatmadı ama PKK'lı Bayık ve PYD'li Müslim'e izin verdiler.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Ryabkov, ABD ile Suriye konusunda anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.