Irak'ın Kerkük ve Musul bölgelerinde IŞİD militanları ile PKK-Peşmerge arasında sıcak çatışma çıktı, yaralı ve ölülerin olduğu bilgileri geliyor
Çankırı Hakimi ve eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu,ortaöğretim ve beşinci sınıfta başörtüsü serbestisini getiren düzenlemenin iptali için dava açtı.
Yıldız Holding, Harvard’a 24 milyon dolarlık bağış yaptı. Üniversite bünyesinde kurulan Sabri Ülker Merkezi, bilim adamlarına destek olacak
İsveç'te Araplara ait olduğu belirtilen bir cami kundaklandı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Çavuşoğlu, tüm yükü Türkiye'den beklemenin haksızlık olduğunu söyledi.
Irak'ta bu ay başlayan yeni ders yılında, Musul'daki çocuklar, kenti Haziran ayında ele geçiren IŞİD'in hazırladığı yeni eğitim programı altında öğretim görmeye başladı. Bir Musull
ABD Başkanı Barack Obama, "IŞİD'e karşı mücadelede Türkiye kritik bir ortak olabilir ve Türklerle yakın çalışacağız" dedi.
Uluslararası Göç Örgütü, Akdeniz'de 2014'te 3 bin 72 göçmenin yaşamını yitirdiğini, bu rakamın, son 25 yılda kaydedilmiş en yüksek kayıp sayısı olduğunu açıkladı.
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, Irak ve Suriye tezkerelerin yarın Meclis'e gelmesini beklediklerini söyledi.
Arap-Amerikan Üniversitesi'nde İslami Kitle'yi örgütlemekle suçlanmıştı Hamas Hareketi Öğrenci Kolları Kurucularından Nevahida Serbest Bırakıldı
Suriye tarafından atılan bir havan mermileri Suruç’un Mürşitpınar köyünde, Suriye sınırına yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki boş araziye düştü. Patlamada yaralanan olmadı.
IŞİD tarafından rehin alındıktan sonra kurtarılan Musul Başkonsolosluğunda görevli polis Can, hakkındaki haberlere tepki göstererek "MİT'in büyük operasyonuyla kurtarıldık" dedi.
TRT Türk ekranlarında yayınlanan Manşetten’de Betül Soysal Bozdoğan’ın sorularını yanıtlayan Ak Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye’nin IŞİD’le mücadele konusunda nas
Geçtiğimiz yıllarda İsrail karşıtı söylemleri dolayısıyla babası adına kurulan vakıftan uzaklaştırılan ve bugün hala Almanya'da konuşturulmayan oğul Menuhin, Siyonizmin modern kapit
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın, "İsrail'le muhtemel savaşa karşı" sivillere askeri eğitim vermeye başladığı bildirildi.