Türkiye ve Rusya arasında ilişkiler gerilse de Rusya Komünist Partisi milletvekilleri Türkiye ve Rusya halklarının uzun vadeli çıkarlarının bu sorunun üstesinden geleceği kanaatinde.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine Rus jetlerinin desteğiyle Esed rejimi tarafından yoğun top atışının başladığı bildirildi.
Almanya'da, kendisini Abu Adam olarak takdim eden Selefi vaiz Sven Lau gözaltına alındı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, SSK ve BAĞKUR emeklilerine 2016 yılı Ocak ayından itibaren seyyanen ayda 100 lira zam yapılmasını içeren düzenleme kabul edildi.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir genç, dışarda buluşmak istediği arkadaşının çalıştığı AVM'de "canlı bomba" bulunduğu yönünde asılsız ihbarda bulundu.
Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü kuşak torunu Selma Sibai, hanedanın sürgün yıllarını anlattı. 2010 yılında Türk vatandaşlığını a
Cizre ve Silopi'de sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlar dün evlerini terk etmeye başlamıştı. İlçeden çıkışları engellemek isteyen PKK’lılar, yolları kapattı. Teröristler, dur
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Musul'a asker göndermeyi eleştirerek, "O zaman Rus uçağını niye düşürdün, hava sahamızı ihlal etti diye düşürdün. Onların toprağını işgal edi
Birleşmiş Milletler (BM), işgal altındaki Filistin topraklarında ve İsrail'de her gün ortalama bir kişinin öldüğünü bildirdi.
Avusturya'nın başkenti Viyana'da 'Karl Meydanı'ndaki camiye benzeyen kilise hakkında yapılan şaka haber sonrası, ırkçılar harekete geçerek 'cami'nin yıkılması için facebook'ta grup kur
Gazze'de İsrail adına casusluk yapmakla suçlanan bir Filistinlinin idam cezasına çarptırıldığı bildirildi.
İran'da 'aşırılıkçılar' olarak nitelediği gruplara tepki gösteren İran eski cumhurbaşkanı Rafsancani, Hamaney'in görevde olduğu dini liderlik makamının yapısına ilişkin de eleştire
Özgür Suriye Ordusu Genelkurmay Başkanı Barri, 76 günden bu yana Suriye'de savaşa müdahil olan Rusya'nın saldırılarında 1300 ılımlı muhalif ve sivilin yaşamını yitirdiğini söyledi.
Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, Rus voleybol takımlarının müsabakalar için Türkiye'ye gitmemesinin "yanlış" olduğunu söyledi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, 26 sanıklı Hrant Dink cinayetine ilişkin yeni davanın, İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ana dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi