İsrail Başbakanı Netanyahu, "Biz sadece İran'ın nükleer silaha sahip olmasına karşıyız ve buna engel olma konusunda verdiğimiz söze bugün eskisinden daha çok bağlıyız"
Taylandlı yetkililer Çin’e teslim ettikleri 109 Uygur Türkü'ne yapılan muameleyi yanlış bulduklarını açıkladı. Uygurlar kelepçelenip başlarına çuval geçirilerek Çin'e götürülmü�
28 Şubat post modern darbesinin ürünü katsayı ve başörtüsü gibi engellerin kaldırılmasıyla birlikte imam hatip okulları ihtişamlı günlerine yeniden döndü.
Çin Devlet Televizyonu, Tayland’ın iade ettiği 115 Uygur Türkü'nün Çin’e götürülme anının görüntülerini yayınladı. Doğu Türkistan Derneği, Uygurların 3 milyar dolar karşılığ
Tam o sırada içeriye kendisine tıpatıp benzeyen bir kişi daha girmiş. Adam içinden "insan bu kadar birbirine benzer mi" diye düşünmüş.
Parlamentodan kreditörlerle müzakere için tam yetki alan Yunanistan Başbakanı Tsipras, hükümet olarak Avrupa’nın yönünü değiştirmeyi başaramadıklarını söyledi.
Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli sayısı 2 milyona yaklaştı. Türkiye’yi ise 1 milyon 172 bin 753 sığınmacı ile Lübnan takip etti.
YPG, IŞİD’in pazartesi günü ele geçirdiği Rakka'nın kuzeyindeki stratejik öneme sahip Ayn İsa beldesini tekrar ele geçirdi.
Mısır’daki darbeci hükümete bağlı Vakıflar Bakanlığı camilerdeki itikâfların kontrol edilmesi için özel takip ve teftiş komiteleri kurdu. Ayrıca itikâf için özel olarak tahsis edil
1,5-2 milyarlık sahipsiz ve başsız bir İslam âlemi var. Yaklaşık 30 yıl öncesine kadar bu ümmet kimsenin umurunda değildi.
Bahreyn'in Şii ve Sünni Müslüman halkı dün başkent Maname'de cuma namazını birlikte kılıp Müslümanların arasına nifak sokmak isteyenlere vahdet dersi verdi
Urumçi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çinli profesörler,ramazan günü sınıfta karpuz dağıtıp müslüman öğrencilere diploma istiyorsanız yersiniz dedi.
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 6 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cesedi evlerinin bitişiğindeki bahçede gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili bir akraba gözaltına alındı.
İsveç'e Haziran ayında bin 400 çocuk refakatsiz olarak kaçak yollardan gelip iltica etti
Mustafa İslamoğlu, Akabe Vakfı’nın Eyüp Kültür Merkezi’ndeki iftar programında yaptığı konuşmada; Abdulaziz Bayındır, Mehmet Okuyan ve kendisinin de içerisinde bulunduğu bazı isimle