Dünün aşkını, heyecanını ve samimiyetini kuşanmalı bugünün de tecrübe ve birikimini dikkate almalıyız ki doğru ve sahici bir yolu inşa ve imar edebilelim…
Binlerce insanın hayatını kaybettiği 17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen, zorunlu deprem sigortasında istenilen düzeye ulaşılamadı. 2000 yılından bu yana DA
Ortadoğu ve Afrika’daki iç savaşlar ve sefaletten kaçan göçmenleri ülkelerine almamak için her yolu deneyen Avrupa, kabul ettiği mültecileri de hapishane şartlarındaki kamplara yerleştir
“Ama hayır, (ey insanlar,) siz bu dünya hayatını tercih edersiniz, oysa gelecek hayat daha iyi ve daha kalıcıdır.” (A’la / 16. 17)
Arap İnsan Hakları Örgütü, Mısır'da iki yıldan bu yana 62 kişiden haber alınamadığını bildirdi.
Son 2,5 yılda 2 bin 500'ün üzerinde firma açan Suriyeliler, en çok inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladı.
Mısır Islah (Reform) Partisi Genel Başkanı Adlan, "Cumhurbaşkanı Mursi'nin ve diğer tutukluların hayatı, onuru ve insanlığı kırmızı çizgimizdir." dedi.
Atalarımız asırlar boyunca mukaddes şehir Kudüs'e ayrı bir değer vermişti. Günümüzde İsrail terörünün baskısı altında ezilen Kudüs, bir zamanlar müreffeh insanların memleketiydi.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, iki yıl önce Mısır'ın Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda yüzlerce göstericinin katledilişi konusunda uluslararası soruşturma çağrısında bulundu.
Çin'de her gün binlerce insan hava kirliliğinden yaşamını kaybediyor...
14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek “Uluslararası Yemen İnsani Yardım Konferansı” ile Yemen'in savaşta aldığı ve hala kanayan yaralarına çözümler aranacak.
Milli Gazete yazarı Necmettin Çalışkan, tatil kültürüne değindiği yazısında, ‘muhafazakâr tatil’ stillerini eleştirdi.
Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinlilere ait 5 evi askeri bölgede inşa edildiği gerekçesiyle yıkan İsrail askerleri, Filistinlilerin Mescid-i Aksa’ya girişlerini de engellemesi sonucu çıkan a
Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin kuzeyinde yaşanan güvensizlik ortamı nedeniyle birçok sağlık merkezi kapatıldı.
Kudüs'te özel bir kuruluş olan 'Mescid-i Aksa ve Kudüs İşleri Basın Merkezi', İsrail'in yakın bir zamanda Mescid-i Aksa'nın yakınında büyük bir sinagog inşa etmek için ihale açacağı