Suriye'de hangi ülke ve örgütlerin kime düşmanı olduğuna dair bir grafik hazırlandı.
Geçtiğimiz cumartesi başlayan Suriye topraklarındaki YPG operasyonunda Türkiye neyi amaçlıyor?
Şam yönetimi, Türkiye'den 100 kişilik silahlı bir grubun Suriye topraklarına girdiğini iddia etti. Bakan Yılmaz ise bu iddiayı yalanladı.
Financial Times gazetesi manşetinde "Batı, Suriye savaşında Moskova'yı mültecileri silah olarak kullanmakla suçluyor" diyor.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "PYD'nin her alan kazanması Türkiye'ye ilave göç demektir. Sayın Başbakanımız, PKK ve PYD Minak hava üssünden çıkıp Azez ve çevresini terk edene kad
İngiliz Financial Times, Esad rejimi ve Rusya'nın saldırılarına karşın ABD'den bekledikleri yardımı almayan muhaliflerin IŞİD ve El Nusra'ya katıldığını yazdı.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an kurslarına gitmek için zaman sıkıntısı yaşayanlara yönelik başlattığı “İhtiyaç Odaklı Kur’an Eğitimi Projesi” ile Kur’an öğrenmek is
İdil'de 3 ayrı noktada güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Güvenlik güçleri, teröristleri yaylım ateşine tuttu.
İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, güvenlik güçlerinin Güneydoğu’daki 7 ilçede yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi verdi: Bugüne kadar 2 bin 40 çukur, barikat kaldırıldı, 2 bin 313 b
Köşe yazarı Leyla Liman Oruç, hazırladığı "Evlilik ehliyeti", bir başka adıyla "Evlilik Sertifikası" projesini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na sundu.
Suriye'de, PYD'nin muhaliflerin denetimindeki Tel Rıfat ilçesine girmek üzere olduğu, ilçe çevresinde yoğun çatışma yaşandığı bildirildi.
İnsan ve Hayat dergisi, 1926 yılında Osmanlıca yayınlanan Resimli Ay Mecmuası'nda Mars gezegeni ile ilgili bilgileri konu edinen ilginç bir haberi günümüze taşıdı.
Suriye'de kara operasyonu tartışmaları hakkında konuşan Rusya Başbakanı Medvedev, "Kerry, 'Diğer koalisyon ortaklarımızla kara harekâtı başlatmaya hazırız' demiş. Eğer uzun süreli sa
Beyaz Saray, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın Başbakan Davutoğlu ile yaptığı telefon görüşmesine dair açıklamada bulundu.
"Sosyalistler özyönetimi tartışıyor" adlı panelde konuşan Figen Yüksekdağ, "Biz özyönetimi İzmir için de istiyoruz" dedi.