İşgal güçleri daha önce ertelediği Doğu Kudüs yerleşim planını yeniden görüşmeye başladı
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından açıklama yapıyor.
Darbe girişimi sırasında sela okuyan imamın üzerine yürüyerek engel olmaya çalışan 2 şüpheli hakkında "FETÖ" davası açıldı.
HDP'li Ziya Pir, İstanbul’da gerçekleşen NATO Parlamenter Asamblesi 62’nci Genel Kurulu’nda, Alt Komite Başkan Yardımcılığına seçildi.
Ruanda'da Katolik Kilisesi, kilisenin 1994 yılında 800 binden fazla kişinin ölümüyle sonuçlanan soykırımda oynadığı rol nedeniyle özür diledi.
Güney Koreli bilim adamları, alzaymır hastalığının tedavisi için kullanılacak yeni bir molekül keşfetti.
Suriye'de Beşar Esad yönetimi, Halep'in doğusunda muhaliflere özerklik sağlanmasını teklif eden Birleşmiş Milletler'in önerisini reddetti.
Halep’te 6 günden beri devam eden yoğun bombardıman sonucunda çoğu sivil 300’den fazla kişi öldü. Binin üstünde kişi de yaralandı. Rejim, saldırılarında zehirli klor gazı da kulland�
ENKS Başkanı İbrahim Bıro, 'PKK ve PYD'nin Kürt halkına vadedeceği bir gelecek yok. ENKS olarak PYD'nin ilan ettiği idarenin hiçbir yasal dayanağının olmadığı ve halk tarafından destek
Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 2 işçi, hafif yaralandı.
Türk mühendisler, şüpheli kişileri eyleme geçmeden etkisiz hale getiren bir yazılım geliştirdi.
İzmir'de lise öğrencisi O.Ç., Başbakan Yardımcısı Şimşek'i tehdit ettiği için yargılandığı davada, 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Erdoğan dost ülkelerin silahlarının teröristlerin elinde bulunduğunu söyleyerek "Bunları kendilerine söylediğimizde ilgilenmiyorlar" dedi.
Sünni dünyanın temel taşlarından çoğumuzun tabi olduğu Ebu Hanife’nin “ehli kıble tekfir edilemez” ilkesine çok ihtiyacımız var bu günlerde.
Kılıçdaroğlu, parti yöneticilerini içkili toplantı konusunda uyararak Elbette içki içilir ama Türkiye'nin geleceğini de düşünmemiz lazım" dedi