Bu yıl okuyucuyla buluşan farklı disiplinlere ait sosyal bilim eserlerini alanında önemli çalışmalara imza atan isimler değerlendirdi. Halil İnalcık’ın iki kitabı, İsmail Küçükkılı
İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Değerli başkanımızın ameliyatı devam ediyor. Ameliyattan önce ailesi ve kendisiyle görüştük. Şakalaştık. Kendisinden dua istedik." dedi.
Darbe girişiminde İstanbul’da yaşanan olaylara ilişkin açılan ilk davada ara kararını açıklayan mahkeme 8 polisin tahliyesine karar verdi.
Arama motoru Google’da bu yıl Suudi Arabistan'da en çok iş bulma ve iş kurma projesi, Mısır’da lise sınav sonuçları, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) ise Avrupa Futbol Şampiyonası ke
Suriye'nin çeşitli kentlerinde cuma namazı sonrası "Devrim bizi birleştiriyor" adı altında yönetim karşıtı gösteriler düzenlendi
TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e FET֒yle ilgili 18 soru gönderdi.
Berlin'de Noel pazarına TIR ile yapılan terör saldırısının engellenememesi Almanya'da ihmal tartışmalarını beraberinde getirdi.
Halep'teki bombardımanda bacaklarını kaybeden Mustafa Raşid, sınırın ötesinde kalan ve hayatlarından endişe duyduğu iki çocuğuna Adana'da kavuştu.
Perşembe günü İstanbul’un çoğu ilçesini etkileyen elektrik kesintileri, Cuma günü de devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kesintilerin Anadolu’dan İstanbul’a gelen enerji
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya, FETÖ'ye yönelik çalışmalar kapsamında toplam 34 kişinin ihraç edildiğini bildirdi.
Eskişehir'de FETÖ'ye yönelik kabul edilen iddianamede, şüphelilerin darbe girişiminden iki ay önce haberdar olduğu öne sürülüyor
160 Yemenli hasta tedavi için Türkiye'ye gelmek üzere Aden Havalimanı'na ulaştı
Yeni kimlik kartı için başvuru süreci belli oldu. Bazı pilot illerde belirli periyotlarla dağıtılmaya başlanan yeni kimlik kartları için gerekli belgeler ve ücret detayları açıklandı.
Putin yaptığı açıklamada, "ABD'li diplomatları sınır dışı etmeyeceğiz. Washington'la ilgili adım atmadan önce Trump'ın ne yapacağına bekleyeceğiz." dedi