ABD Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, IŞİD karşıtı koalisyonun İncirlik Üssü’nün kullanımına dair iznin değerinin farkında olduğu ve Türkiye ile yapılan görüşmelerd
Çorum’un Laçin ilçesinde askeri araçla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan askeri personelin kimlikleri belli oldu.
BBC'nin dün akşam yayımladığı ve terör örgütü DEAŞ'a katılan İngiliz vatandaşı kadınları konu alan komedi skeci sosyal medyada tartışma yarattı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tütünle mücadele kapsamında sigara içilmesine izin verilen ve açık alan olarak tanımlanan yerlere ilişkin yeni yasal düzenleme yapılacağını belirterek "Lok
İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısının ardından yürütülen çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus timleri, şüpheli 2 kişiyi yakaladı. Şüpheliler em
Emekli Rus istihbarat generali Aleksandr Gurov, İstanbul ve İzmir'de meydana gelen terör saldırılarına dikkat çekerek, "Batı, IŞİD terör örgütü üzerinden bağımsız politikalar sergile
Suriye hüükümet güçlerinin kontrolündeki Lazkiye'de bulunan Cebele kentinde bomba yüklü bir araç infilak etti. Patlamada şimdiye kadar 11 ölü, 30 da yaralı bulunduğu aktarıldı.
İzmir'deki saldırıyla ilgili açıklama yapan Veysi Kaynak, yapılan hazırlıklara bakıldığında büyük bir kıyım planladıklarının anlaşıldığını söyledi.
Lice ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda, 5 astsubay ve uzman jandarma rütbeleri takılı askeri kamuflaj elbisesi, çok sayıda silah ve mühimmat ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanı
Başbakan Yardımcısı Şimşek, İzmir Adliyesi yakınlarındaki terör saldırısına ilişkin "İnşallah başarısız bir terör girişimidir" değerlendirmesinde bulundu.
FETÖ'ye finansman sağladığı ve örgüt adına himmet topladığı öne sürülen 380 iş adamı hakkında çıkarılan gözaltı kararı doğrultusunda, İstanbul merkezli 35 ilde operasyon başl
Saldırının ardından bomba yüklü bir aracın daha imha edildiğini söyleyen İzmir Valisi Erol Ayyıldız, "Elde olan veriler PKK'yı gösteriyor" dedi.
İzmir'de adliye yakınında ele geçirilen 2. bombalı araç imha edildi.
Mardin'in Nusaybin İlçesinde yürütülen soruşturma nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan, bölücü terör örgütü PKK üyesi C.T., İzmir'de yakalandı.
FETÖ'nün Milli Eğitim Bakanlığı sorumlusunun Sait K. olduğu belirlendi. Ayrıca Tokat'ta 12 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.