Batı’da, özellikle Güney Amerika’da sık sık rastladığımız Omar-Türkçe’siyle Ömer isminin nereden geldiğini biliyor muydunuz?
İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Baykan ilçesi kaymakamına suikast girişiminde bulunup, bir astsubayı şehit eden 3 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
ABD donanmasına ait bir savaş gemisinin Çin Denizi'ne girdiği aktarıldı. Çin Dışişleri ve Savunma Bakanlıkları, Güney Çin Denizi'ndeki Nanşa (Spratly) Adaları'na yakınlaşan ABD sava�
Firari Başsavcıvekili Şadan Sakınan’ın kardeşi Ahmet Sakınan’ın Kara Kuvvetleri mahrem imamlarından olduğu ortaya çıktı.
Yunanistan temsilcisi Panionios'ta oynayan İranlı 2 futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv'e karşı forma giydikleri için milli takımdan men edildi.
Irak-Türkiye geçişlerinde dünya standartlarında vize güvenliği sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının teşviki ile Gateway Management firması tarafından yatırımı y
Posta gazetesi yazarı Nedim Şener FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine "tiyatro" diyen CHP'li Mustafa Akaydın'a tokat gibi bir yazı kaleme aldı.
FETÖ yargılamalarının ‘darbe girişimi’ne ilişkin kısmında sona yaklaşıyor, bu önemli.Zira ‘tabanı ibadet, ortası ticaret, tepesi ihanet’ olan örgütün ‘ihanet’ ekibi bu.
Yaşanan dünya da gün geçtikçe genişleyen bir imtihan alanımız var. Reel sınavımızı vermeye çalışırken yeni zamanlarda sanal sınavlara maruz kaldık…
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü yeni bir video yayımladı. IŞİD videoda, İran'ın başkenti Tahran'da yeni bir saldırı düzenleme tehdidinde bulunuyor ve ayaklanmalarını istediği
"Doğumdan sonra ağır bir depresyona girdim. Lohusa depresyonu, post-partum depresyon... Sezaryen olmakla bebeğime kötü annelik mi yaptım korkusu yaşadım."
Hollanda'da hükümet, Temsilciler Meclisinin, Kasım 2016'da yumurtalarda fibronil tespit edildiği yönündeki iddialar üzerine başlattığı soruşturma için sunduğu ikinci raporda iddiaları k
Trump, Manhattan silueti ve Trump Tower'ı da kapsayan resmi, 29 bin 184 dolara satıldı.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, Akıncı Üssü davasında darbeciler arasında bulunan ancak ismi üzerinde yeterince durulmayan Ahmet Özçetin'i köşesine taşıdı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Ankara'ya yönelik verdiği mesajda, "Kürdistan, sırtınızı verebileceğiniz güvenli ve müreffeh bir yerdir" dedi.