Binlerce insanın hayatını kaybettiği 17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen, zorunlu deprem sigortasında istenilen düzeye ulaşılamadı. 2000 yılından bu yana DA
Ateist-marksist yapısı ile bilinen PKK’nın camileri örgüt merkezi gibi kullanıp, silah deposu yaptığı ortaya çıktı.
İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi, PKK liderlerinden Cemil Bayık'la yaptığı röportajdan PKK'nın ABD ile dolaylı kanallar aracılığıyla temasa geçtiğini yazdı.
Ortadoğu ve Afrika’daki iç savaşlar ve sefaletten kaçan göçmenleri ülkelerine almamak için her yolu deneyen Avrupa, kabul ettiği mültecileri de hapishane şartlarındaki kamplara yerleştir
Yeni Şafak yazarı Akif Emre, İslamcılık eleştirilerinin araçsallaştırılmasını eleştirdiği yazısında, siyasi mücadelelerinde AK Parti'yi rakip görenlerin, küresel hedef haline getiri
HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'açık mektup' yazdı.
Husilerin Suudi Arabistan'ın Cazan iline toplarla düzenlediği saldırıda bazı Suudi askerlerinin öldürüldüğü, bazılarının da yaralandığı iddia edildi
Seraya el-Kudüs, açlık grevi yapan ve bugün komaya girdiği açıklanan Filistinli tutuklu Allan'ın ölmesi durumunda İsrail'le ateşkesi bitireceğini açıkladı.
Hakkari Dağlıca'da terör örgütü PKK'lı militanlar tarafından yapılan saldırıda 3 asker şehit oldu, 6 asker ise yaralandı.
İsrail'deki bir hapishanede açlık grevi yapan Filistinli tutuklu Muhammed Allan komaya girdi
İnsan Hakları İzleme Örgütü, iki yıl önce Mısır'ın Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda yüzlerce göstericinin katledilişi konusunda uluslararası soruşturma çağrısında bulundu.
İngiliz Hava Kuvvetleri’ne ait 120’den fazla özel eğitimli asker, IŞİD militanı kılığına girerek, IŞİD'e yardım ederken yakalandı.
Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak Bursa'da kendini vurarak intihar etti. Ali Yaşar Yurdabak'ın neden intihar ettiği bilinmiyor.
Enerji tükemini düşürmek ve verimliliği artırmak isteyen Enerji bakanlığı tarafından hazırlanan yeni bir tasarıya göre elektrik tüketicileri ile sanayi kuruluşlarından yeni bir vergi a
Lice ilçesinde köylüleri taşıyan iki minibüsü tarayan PKK'lılar, köy korucularının karşılık vermesi üzerine kaçtı. Diyarbakır merkezde ise hendek kazan göstericilerden biri öldü