Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi fenomen olarak Mustafa Kemal Paşa’ya mı yoksa Abdülhamit Han’a mı benzediği tartışılıyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya ile Suriye konusunda diplomatik ilişkilere yönelik olarak kapıları tamamen kapatmadıklarını ve ilişkilerin sona ermesine çok yakın
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “OHAL’de kapsamın dışında düzenleme yapılmaz. Hepimizin tek güvencesi hukuk. ‘İstediğimi asarım, istediğimi keserim, bütün muhalifleri ezerim’ derseniz, k
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 99 DAEŞ terör örgütü hedefine, ateş destek unsurlarınca 291 adet Fırtına ve 23 ÇNRA atışı yapıld
Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Lozan Anlaşması hakkındaki sözlerinin iki ülke ilişkileri açısından ‘tehlikeli’ olduğunu ifade etti.
Avrupa Birliği(AB) ile yollarını ayırma kararı alan İngiltere'de hedef Türkiye.. Londra, en kısa sürede karşılıklı serbest ticaret anlaşması imzalamayı hedefliyor.
Yaşayan en etkili 3 bilim insanından biri olarak gösterilen Dr. Robert Lanza'nın bu soruya bilimsel bir cevabı var. İşte Lanza'nın Beyond Biocentrism (Biyomerkezciliğin Ötesi) isimli kitabı
Uzun süren işsizlik dönemiyle baş etmeye çalışan bir yakınınız varsa tüm bu psikolojik sürecin zorluklarını işin uzmanını dinleyerek kolaylıkla atlatabilirsiniz.
Alman Focus dergisinin Nusra komutanı olduğu iddia edilen ancak inandırıcı bulunmayan röportajı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nın İl Divan Toplantısı, Bağcılar Halk Saray’ında ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi.
Rusya Güvenlik Konseyi'ne bağlı Bilimsel Konseyi üyesi Prof.Dr. Andrey Manoylo, Washington'ın Suriye'de Rus-Türk savaşı çıkarma planlarının başarısızlığa uğradığını ifade ederek,
Şehit polisin eşi Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.
Emekli Diplomat Akın Özçer, BM'nin nasıl yapılandırılması gerektiğini yazdı.
İngiliz Guardian gazetesi, Esed ordusu ve Şii milislerin Halep'e yoğun bir saldırı başlatma hazırlığında olduğunu iddia etti.