Başbakan Binali Yıldırım'ın Çarşamba günü Çankaya Köşkü'nde MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.
Cem Mumcu tankların önüne geçenleri "tanklarla cinsel ilişkiye girdiler" şeklinde küçümseyip, terörden onları sorumlu tutmuştu.
Mısır'da kiliselerine saldırı düzenlenen Kıptiler, düzenledikleri gösteride Sisi'ye tepki gösterirken olay yerini ziyaret eden bakanın kiliseye girişini de engelledi
Halkların Demokratik Partisi'nden Beşiktaş'taki terör saldırısına ilişkin TBMM'de üç parti tarafından imzalanan ortak metne imza atmamalarıyla ilgili açıklama geldi.
Rusya hükümet sözcüsü Dmitri Peskov, Suriye'deki Palmyra antik kentinin yeniden IŞİD militanlarının eline geçmesiyle bu örgütün hâlâ ciddi bir tehdit olmaya devam ettiğini söyledi.
10 Aralık Cumartesi Beşiktaş'taki hain terör saldırısının ardından özellikle sosyal medyada terör propagandası yapan hesapların olduğu biliniyor. EGM, vatandaşlardan sosyal medyada ter�
CHP 10 Aralık'ta İstanbul'da yaşanan terör saldırısına ilişkin Merkez Yönetim Kurulu Bildirgesi yayınladı.
İstanbul'daki terör saldırısında, Halep, Suriye ve Filistin'de şehit edilen Müslümanlar için Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'tan Türkiye Yunanistan ilişkilerini gerecek bir açıklama yaptı. Son dönemde Türkiye ile Yunanistan arasında Ege adaları konusunda yaşanan gerginliğ
Esed rejimi, İran destekli Şii milisler ve Rusya'nın Halep'in doğusunda sıkıştırdığı Halepliler, katliamdan kurtulmak için 'tahliye' edilmeyi bekliyor.
Hamaney, Irak Şii Ulusal İttifakı ile yaptığı görüşmede Şii milis örgüt Haşd-i Şabi'ye övgüde bulundu.
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, derin devletin kötü bir şey olmadığını ifade etti.
Soma'daki maden faciasına ilişkin davanın 53. oturumu Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.
Akdeniz ve Ege bölgelerinin kıyı kesimleri haricinde Trakya ve Anadolu'da yarın kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar da yurt genelinde hissedilir derecede düşecek.