Dünyanın farklı bölgelerinde MOSSAD tarafından suikasta uğradığı iddia edilen Filistinli lider ve komutanların listesi çıkarıldı.
İran Meclisi Milli Güvenlik Komisyonu Üyesi milletvekili Kuddusi, 'Tümgeneral Kasım Süleymani'nin Suriye'nin Halep kentine yaptığı ziyaret, stratejik ve askeri iş birliği kapsamında bu ül
Rusya Devlet Başkanı Putin, Ankara'da suikaste kurban giden Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov'un korumalarının yokluğu ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.
15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Valiliği'ne giden askerler hakkında hazırlanan ikinci iddianame onaylandı
Berlin'de 12 kişinin öldüğü terör saldırısının faili olarak aranan Amri’nin polis takibi altında olduğu ve bir gizli polisten silah almaya çalıştığı iddiası Almanya’yı karıştı
İTO Başkanı Çağlar, "İTO olarak 2017'de ekonomide 'milli seferberlik' ilan ediyoruz" dedi
Suikastın ardındaki karanlık güçler, suikastle kışkırtılmak istenen Rusların medyasını bile manipüle edebilecek kadar etkili.
Tokat'ta devam eden FETÖ soruşturması kapsamında, örgütün askeri yapılanması ile ilgili önemli bilgilere ulaşıldı.
Rus Büyükelçi Andrey Karlov’u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş’ın bağlantılarını ortaya çıkarmak için çalışmalar sürüyor.
ABD yönetimi, Türkiye-İran ve Moskova arasında Suriye ile ilgili gerçekleşen zirvede masa dışına itildiklerine dair iddiaları reddediyor.
Büyükelçi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin Aydın'da gözaltına alınan saldırganın annesi, babası, ablası, 2 dayısı ve yengesi serbest bırakıldı.
ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, "Müslümanların geçici olarak ülkeye alınmaması" ve "ülkeye girişte kaydedilmesi" önerileriyle ilgili yeni bir değerlendirme yaparak, "Bu konudaki
Binlerce senelik kaidedir: Elçiye zeval olmaz. Size gelen elçi, kimi temsil ederse etsin, sizin namusunuza emanettir. En azılı düşmanınızın elçisine bile dokunamazsınız. Bu böyledir.
Türkiye lehine açıklamalarıyla bilinen Alman gazeteci Martin Lejeune Berlin’de noel pazarına saldırdığı iddiası ile aranan Tunuslu Anis Amri’ye sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK'ya yönelik soruşturması kapsamında HDP İl Başkanı İbrahim Binici'nin de aralarında olduğu 4 kişi tutuklandı.