Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Viyana'da Suriye krizinin çözümüyle ilgili varılan mutabakatın ayrıntılarını açıkladı. Sinirlioğlu, Suriye'de siyasi çözüm sürecinin 1 Ocak
FRANSA Paris'te yaşanan IŞİD saldırılarıyla ilgili Türk ve Fransız yetkililerden önemli açıklamalar geldi. Açıklama yapan Türk yetkili 2014'te Fransa'yı bilgilendirdiklerini belirtti. F
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi Fransa, ABD, İran ve bazı ülkelerin yeni saldırıların hedefinde olacağı bilgisini verdi.
Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Paris saldırısı sonrası tartışılmaya başlayan ‘Schengen vizesi’yle ilgili konuştu.
Afganistan’ın başkenti Kabil ilginç bir Pazar gününe uyandı. Başkent’in sokaklarını Almanya tarafından Farsça ve Peştuca hazırlanmış posterler süslüyordu.
Iraklı Bakan Caferi, IŞİD'in Fransa, ABD, İran ve bazı ülkeleri hedef alacağını öğrendiklerini ve bu bilgiyi sözkonusu ülkelerle paylaştıklarını söyledi
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi Fransa, ABD, İran ve bazı ülkelerin yeni saldırıların hedefinde olacağı bilgisini verdi.
Suriye'nin etkili direniş hareketlerinden Ahrar'uş Şam'ın siyasi ofisinden Paris saldırıları ile ilgili kritik bir açıklama geldi.
Papa, Paris saldırılarıyla ilgili kınama açıklamasında, yaşananları 3. Dünya Savaşı'nın bir parçası olarak nitelendirdi
B20, C20, L20, T20, W20, Y20'yi temsil eden G20 açılım gruplarınca mülteci kriziyle ilgili hazırlanan bildiride, "Suriyeli mültecilerin çoğunluğunu barındıran Lübnan, Ürdün, Irak ve Tü
Paris'i kana bulayan saldırıyla ilgili değerlendirmede bulunan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Her türlü desteğe hazırız" mesajı verdi.
Belarus İstanbul Baş Konsolosu İgor Beliy “Biz düz ticaretten uzaklaşarak koperatif ilişkilerin geliştirilmesine gidiyoruz. İlk başta Türkler iyi satıcı. Onlar, nasıl ticaret yapması ge
Dün instagram hesabından başörtülülerle ilgili bir mesaj paylaşıp daha sonra özür dileyen ünlü oyuncu Melek Baykal hakkında soruşturma başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de güvenli bölgeyle ilgili "Bugüne kadar ne söylediysek, doğru çıkmıştır. Şimdi burda da ‘hayır’ olmaz’ diyorlar ama yarın hepsi bunları kabul edecek.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta intihar saldırısı olduğu ve patlama sonucu son bilgilere göre, 41 ölü 180 yaralı var