Nusaybin'deki operasyonlarla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Âlâ, "FETÖ orada teröristlere yardım etti. Bunun saklanacak, gizlenecek bir tarafı yok, çok açık bir gerçektir bu" dedi.
Haftalık İngiliz dergisi Economist, darbe girişimi sonrası konu ile ilgili yaptığı bir haberde 'Avrupa başarısız oldu. Fakat Gülencilere yapılan baskı konusundaki endişelerinde haklı' i
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CIA ile ilgili çok sert bir açıklama yaparak, "Fetullah Gülen'in bu işi sevk ve idare ettiğini bilmediğini bize söylemek bütün dünyanın ve Türk milletinin ak
İstanbul'da darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Elazığ'daki terör saldırısıyla ilgili akşam saatlerinde Muş'ta bir kişi gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
PYD Lideri Salih Müslim'den Menbic ile ilgili ABD'yi 'kollayan' bir açıklama geldi. Müslim 'IŞİD'in Menbiç'ten kaçmasında ABD'nin rolü yok' dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL kararı ile çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerde çalışma hayatını da ilgilendiren önemli kararlar alınıyor. Son KHK'larda memurlarla ilgili
Hür Dava Partisi’nin (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır’da dün gerçekleşen bombalı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz ile ilgili, "Gürcistan'da olduğuna dair bilgiler araştırıldı ama bunlar doğrulanmadı. Gü
ABD'nin Louisiana eyaletinde aşırı yağışlar sonucu sel meydana geldi. 11 insanın ölümüne yol açan, binlercesinin ise mağdur olmasına neden olan sel felaketine ABD medyasının ilgisiz kal
Daha önce yayınladığı bilgilerle büyük ses getiren Türkiye'nin ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, bu kez çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.
Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları, PKK'nın son dönemlerde sivilleri katlettiği şehir merkezlerindeki saldırılarına tepki gösterdi. Konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında
Marmara Depremi'nin etkilendiği yerlerde deprem saati 03.02'de anma törenleri düzenlendi, törenlere ilginin az olması dikakt çekti
Türkiye'nin Gülen ile ilgili Almanya nezdinde yaptığı girişimler, 'yeterli delillerin bulunmaması nedeniyle' sonuçsuz kaldı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ iki yeni kararname ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yeni düzenleme ile 38 bin kişinin tahliye olacağını ifade etti.