Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşının kendisine 'Türkiye ile karşı karşıya gelmek istemiyoruz' dediğini söyledi.
Terör örgütü PYD/PKK’nın son dönemde Rusya ve Suriye yönetimlerini yok sayarak ABD ile politika yürütüyor olması, Rusya’nın PYD politikasında değişikliğe gitmesine neden oldu.
Mehmetçik'in Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ele geçirdiği PYD/PKK'lı teröristlerce yapılan betonarme ve çukur mevziler dikkat çekti. Görüntülere, üstü kapalı yaklaşık 20 metre uzun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesi sonrası Beyaz Saray'ın yaptığı yazılı açıklamada görüşmenin içeriğini tam olarak yansıtılmadığı
HDP Balıkesir İl Başkanı Bahise Pirim ile HDP Ayvalık İlçe Teşkilatı üyesi Şükrü Kaygısız terör propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet çok önemli bir iddiayı takipçileriyle paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılması planlanan telefon görüşmesi gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın telefon görüşmesi sona erdi.
'Süleymaniye'yi Yenileme Projesi' ile tarihi semtteki ahşap cumbalı evlerin kurtarılması hedefleniyor. Projede, ilk etapta 39 ada 733 parselde toplam 707 ev yenilecek.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Yerhov, "Zeytin Dalı Harekatı'nı yakından takip ediyoruz. Konuya itidalli davranma açısından yaklaşıyoruz. Biz Rusya olarak bu noktada, gittikçe daha fazla �
FETÖ'de çatlak büyüyor... Firari FETÖ'cü Zekeriya Öz'den örgüte ağır eleştiriler!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Rex Tillerson ile görüştü. Çavuşoğlu, "Tillerson Suriye sınırı boyunca 30 kilometrelik hat oluşturmayı teklif etti" dedi.
İsrail ordusunun Filistinlilere ait iş yerindeki güvenlik kameralarının hafıza kartlarına el koyması üzerine, Filistinli aktivistler kamera kayıtlarını yok etme talebiyle kampanya başlatt
İbrahim Tenekeci: Siyasî haritamız ile millî hudutlarımız arasında büyük fark var.