Hakkari'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, "Güçlü olacaksınız ki size karşı olanlarla mücadele edebilesiniz. O güç ise birlikten geçmektedir. Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü ola
Almanya Başbakanı Merkel'in eşi Joachim Sauer'in aralarında bulunduğu siyasetçilere, içerisinde beyaz toz bulunan mektup gönderildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Görüşme 50 dakika sürdü.
Güney Kıbrıs Rum yönetimi lideri Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e "Kıbrıs görüşmelerine hemen başlamaya hazır olduklarını" ileteceğini söyledi.
Moskova yönetimi, (PKK/PYD'nin öncülük ettiği) Suriye Demokratik Güçleri'nin elindeki bölgelerden açılacak ateşe derhal karşılık verileceğini söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Kanun hükmündeki kararname ile acilen yeni depreme hazırlık yasası çıkmış olacak' dedi.
Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında önceki gün eylem hazırlığındaki 12 teröristi etkisiz hale getiren TSK terör örgütüne bir darbe de Mardin’de vurdu. Kızıltepe ve Mazıdağı arasındak
Bosna Hersek'te Suriyeli savaş mağdurları için "Bosna Hersek Suriye Halkının Yanında" isimli yardım kampanyası başlatıldı.
Suudi Arabistan'ın Birleşmiş Milletler Daimi Elçisi Abdullah el Muallimi, bağımsız Kürdistan referandumuna ilişkin yaptığı açıklamada 'Kürdistan Bölgesi ile olan ilişkilerimiz onyıll
Diyanet'ten yapılan açıklamaya göre Kutlu Doğum Haftası bundan sonra Mevlid Kandili ile aynı hafta kutlanacak.
ABD, desteklediği ÖSO'ya Deyrizor operasyonunda terör örgütü PKK/PYD ile hareket etme teklifi yaptı. ÖSO grupları ise operasyonda terör örgütüyle aynı safta yer almayı reddetti.
İstanbul Başakşehir’de kaldığı evde, MİT müsteşarını ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıyaka ile birlikte yakalanan eski hâkim Dursun Ali Gündoğdu, Yargıtay’daki ifadesinde
Bir kısım insanın kullandığı imkânlar artık herkesin emrine amade. Herkesin yazacak ve yayacak bir şeyleri var ve bunu hemen her saat, her dakika yapabiliyor. Engel olan da, söze liyakatin h
AK Parti’nin kendini üzerine bina ettiği kimlik olan, ‘muhafazakar demokrat’ tanımlamasından kim, neden rahatsız oldu acaba? Bu kimliği ile girdiği tüm seçimleri kazanan, liberallerden ü