İhvan-ı Müslimin Hareketi, Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin, kamuoyunda "İttihadiyye olayları" olarak bilinen davada 20 yıl
israil'in Afrikalı mültecilerin sınır dışı edilmesini kararlaştırmasının ardından binlerce kişi Uganda ve Ruanda'ya gönderilme korkusu yaşıyor.
IŞİD, eşcinsel oldukları gerekçesiyle infaz ettiği iki kişiyi, taşlayarak öldürmeden önce sarıldığı görüntüleri yayınladı.
Türk Hack Team üyesi hackerlar, sözde Ermeni soykırımı provokasyonları nedeniyle Ermenistan Devleti’ne ait web sitelerini hackledi.
İran Gönüllü Güvenlik Güçleri Besic, Tahran eyaletinin 6 kentinde 'Kudüs için' adı altında askeri tatbikat yapıldığı öğrenildi..
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, 1915 olaylarına karşın Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi...
Necmettin Erbakan'ın oğlu olmak nasıl bir duygu sorusu üzerine Fatih Erbakan, 'Necmettin Erbakan'ın oğlu olmak büyük bahtiyarlık ve sorumluluk' yanıtını verdi.
Ebubekir el-Bağdadi'nin ölümünü doğruladığı öne sürülen IŞİD komutanlarının, yeni Halife Ebu Ala Al-Afri'ye biat ettiği iddia edildi...
Dışişleri Bakanlığı, yaptığı üç ayrı açıklamayla ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin, Almanya Cumhurbaşkanı Gauck ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a 1915 olaylarına il
Şaşırdık mı? Şaşırmadık! Cumhuriyet Yine Kendine Yakışanı Yaptı! “Ermeni Soykırımı’nın 100. yılı olarak iddia edilen 24 Nisan gününde” manşetine Ermenice “Bir daha asla” ba�
Yemen Dışişleri Bakanı Riyad Yasin, gelecek aşamada İran destekli Şii Husilerin ve devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih taraftarlarının rolünün bittiğini söyledi.
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen ve iki Suudi polisinin ölmesine neden olan silahlı saldırının arkasında IŞİD'in olduğu açıklandı.
Kudüs'te Türk Başkonsolosluğu önünde de toplanan bir grup Ermeni gösterici, Türk bayrağı yaktı.
Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan, Türkiye Ermenilerinin bu ülkenin ayrılmaz ve sadık bir parçası olduğunu belirterek, "Vatandaşlık sorumluluklarının tamamen farkındad�
2002 yılında girdiği seçimler öncesi uçuk vaatleri ile bilinen hortumcu Cem Uzan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini kopyacılıkla suçladı.