PKK'nın eski yönetcilerinden olan, Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan Türkiye'ye dönüp bir siyasi parti kurma fikrinin olduğunu söyledi
Şırnak'ta yüzü maskeli PKK'lı teröristler, alış verişten evine dönen Uzman Çavuş Ahmet Yaşar'a silahlı saldırı düzenledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç ile birlikte heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.
Korkmaz Karaca, CHP’nin hafta sonu itibarıyla il kongrelerini tamamladığını belirterek, “Yeni CHP artık bir mezhep partisidir." dedi.
Pakistan'ın Mardan kentinde düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 18 kişinin hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısı, 2015 yılı Kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,53 azalış gösterdi.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold, 'Bölgesel durum bize Türkiye ile anlaşmaktan başka seçenek bırakmıyor' ded
TRT Genel Müdürü Şenol Göka "TRT Türk ile ilgili bir çalışmamız var. Ama bu kapatma değil birleşmeyle ilgili" dedi.
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü.
İsrail askerleri, Ahrar Esirler ve İnsan Hakları Araştırma Merkezi ile Zekat Komitesi'nin Batı Şeria'daki merkezlerine baskın düzenledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, Suriye'de muhalif gruplara yapılan saldırıların çözümü daha karmaşık hale getirdiğini belirtti.
Putin'in Taliban lideri Molla Aktar Mansur ile Eylül ayı içerisinde Duşanbe'deki Rus askeri üssünde gizli bir görüşme yaptığı öne sürüldü.
Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Herson vilayetinde oluşturulacağı belirtilen gönüllü birliklere Türkiye’nin destek verdiği/vereceği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkla
ASELSAN, bir yurt dışı müşterisi ile 40 milyon dolarlık haberleşme teçhizatı satış sözleşmesi imzaladı.
İsrail’in füze savunma programının başında olan Yair Ramati, özel bilgileri kendi bilgisayarında depoladığı gerekçesiyle görevden alındı.