Beyaz Saray, AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde yeniden aday olmayacağını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla ilgili açıklamada bulundu.
Mısır'da darbe karşıtı 144 kişiye 15 ila 25 yıl hapis cezası verildi
Kilis'e düzenlenen roketli saldırının ardından TSK, IŞİD'e ait 4 aracın vurulduğunu ve 5 IŞİD'linin de öldürüldüğünü bildirdi.
AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Kosova'nın başkenti Priştine'de bir dizi temaslarda bulundu.
Pilot il olan Kırıkkale’de dağıtımına başlanan çipli kimlik kartlarına isteyen vatandaşlar e-imzalarını yükleyebilecek.
21 yaşındaki genç kız 4 yıl önce banka hesabına yanlışlıkla yatırılan 4.6 milyon doların (yaklaşık 13 milyon lira) bir kısmını harcamakla suçlanıyor.
Davutoğlu yarın memleketi Konya'ya gidecek. Davutoğlu, cuma namazını memleketinde kılacak.
Çin'in 19 milyon dolarlık mali desteğiyle inşa edilen Subay Evi'nin açılışı yapıldı
Kilis'e bugün akşam saatlerinde atılan dört roket bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı, biri ağır yedi de yaralı var
Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü
Rusya, geçtiğimiz hafta birkaç gün süren süren sorunlar sonrasında uzaya fırlatabildiği SamSat-218 uydusu ile bağlantı kuramadığını açıkladı
ABD'de bulunan 'Hold' Bilgi Güvenliği Şirketi 272 milyon mail adresi ve şifrenin hackerlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı.
İsrail mahkemesi, Filistinli altı gencin Mescid-i Aksa'ya girişini yasakladı. Geçtiğimiz Cuma günü İsrail aleyhinde slogan atan gençler uzun süre gözaltında tutulmuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin içinden geçtiği süreci nifak zihniyeti ile köpürtmek istediğini, Kılıçdaroğlu'na burad
İsrail'in dün gece düzenlediği saldırılardan önce Türkiye'nin NATO'daki 'İsrail'e vetosunu' kaldırdığı ortaya çıktı. Peki Türkiye vetoyu neden kaldırdı, süreci kim yönetti? İşte