Konya’da, dört günlük bebeğin şehir çöplüğünde ölü bulunmasının ardından yapılan araştırmada, vicdansız anne bulundu ve tutuklandı.
Mısır güvenlik güçleri bir eve yaptıkları baskında 13 İhvan liderini öldürdü. İhvan yaptığı açıklamada"Liderlerimize yapılan suikast eylemleri ülkeyi, zulüm görenlerin öfkesinin
Meclis Başkanlığı seçimi için yapılan 4. tur oylamada en yüksek oyu alan İsmet Yılmaz yeni başkanı oldu. Son turda AKP Milletvekili İsmet Yılmaz 258 oy alırken, CHP Milletvekili Deniz B
Almanya Başbakanı Merkel, dün Berlin'de katıldığı iftar programında İslam'ın kesinlikle Almanya'ya ait olduğunu söyledi ve tüm dinlerin ibadethanelerine yapılan saldırıların tüm vata
Türkiye'nin Suriye sınırında tampon bölge oluşturması ile ilgili tartışmalar devam ederken, PYD Eş Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bağımsız bir devlet kurma niyetlerinin olmad�
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bombalı araçla düzenlenen saldırılarda Mısır ordusundan yapılan açıklamaya göre 10 asker hayatını kaybetti. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
Mısır’ın 6 Ekim kentinde polis karakoluna yakın bir noktada bombalı saldırı oldu, 3 kişi hayatını kaybetti. İskenderiye'de ise bir polis kontrol noktasına yapılan silahlı saldırıda ç
İzmir'in Bornova İlçesi Pınarbaşı semtinde havai fişek üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Yaralananlar olduğu bilgisi gelirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.
TBMM'de bugün yapılan Başkan seçiminin ilk iki turunda dört adaydan hiçbiri seçilmek için gereken 3'te 2 çoğunluğa (367 oy) ulaşamadı.
Endonezya'da askeri uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 113'e yükseldi
ABD’de Yüksek Mahkeme, Oklahoma’da idam mahkumları için kullanılan ölümcül enjeksiyon metodunun ABD Anayasası’na aykırı olmadığına hükmetti.
İngiltere'nin Nottingham şehrinde bulunan High Wood Mezarlığı'nda Müslümanlara ayrılan bölümde bulunan çok sayıda mezar tahrip edildi.
PKK liderlerinden Murat Karayılan, Türkiye'ye saldırırız tehdidinde bulundu.
Ankara 8.İş Mahkemesi İntibak Yasası 'eksik' çıktı diyerek açılan davadaki talebi reddetti.