Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçmek isteyen mülteci teknesi alabora oldu.
Antalya'da, HDP'nin 'İnadına barış inadına HDP' pankartının altında kalan şehidin tabelasını ailesi, spiral ile kesip eve götürdü.
Ege Denizi'nde 250’yi aşkın sığınmacı taşıyan bir teknenin Midilli Adası yakınında batması sonucu beşi çocuk, yedi kişi hayatını kaybetti.
Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek isteyen sığınmacıları taşıyan beş tekne alabora oldu. Kazalarda en az yedi çocuk hayatını kaybetti.
Kudüs'te çok sayıda Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında zorla Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, çok kritik bir süreçte Güney Kıbrıs’a önemli bir ziyaret gerçekleştirerek Güney Kıbrıslı mevkidaşı İoannis Kasoulidis ile bir araya geld
Prof. Noam Chomsky , 'Buna bir kez bile inanmadım çünkü Avrupa son derece ırkçıdır. Türklerin kendileriyle eşit bir şekilde Avrupa sokaklarında yürümesini istemezler' dedi.
Afganistan’ın kuzeydoğusunda 7,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde son belirlemelere göre en az 135 kişi hayatını kaybetti.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Doğu Kudüs'teki 80 bin Filistinliyi evlerinden çıkarmakla tehdit etti
Çocukların gelişim düzeylerine uygun şekilde öğrenebilmeleri için üç temel koşula sahip olmaları gerekir. Bunlar; normal sınırlarda zekâ düzeyi, dikkat ve öğrenme becerisidir.
Sorun Müslümanların kendi sorunlarını kendi çözümleri çerçevesinde yorumlayamamalarıdır.
Avrupa istikametinde göç eden mülteciler hakkında Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'dan sınırları kapatma tehdidi geldi.
Havalar soğumaya başladı ancak Türkiye’den Yunan adalarına sığınmacı akını sürüyor. BM’ye göre kaçakçılar en çok Çanakkale-Midilli hattını tercih ediyor. Her gün onlarca sığ�
5 yıl aradan sonra ülkeden çıkarak Rusya’ya giden ve Putin’le görüşen Esed şimdi de Tahran’a gidiyor.
Rus basını, Suriye lideri Esed’in yakın zamanda görevi bırakacağını duyuracağı bir açıklama yapmayı kabul ettiğini öne sürdü.