Putin, Türkiye ve İran sayesinde İdlib ve 3 bölgede çatışmasızlık bölgesi kurulduğunu belirterek, Türkiye'ye "İdlib'den çıkın" diyen Esed'e da dolaylı olarak cevap verdi.
İstanbul Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken’i (17) okul çıkışında öldüren Mustafa Yetgin’in avu tüfeğini internet üzerinden taksitle aldığı ortaya çıktı.
Kanal İstanbul projesinin ihalesi en erken gelecek yılın ikinci yarısında yapılacak. Etüt proje çalışmaları yılın ilk yarısında tamamlanacak.
Kişinin sağlığını doğmadan önce babasının ne yediğinin de etkilediği ortaya çıktı. Cincinnati Üniversitesi’nden araştırmacılar, proteini az tüketip karbonhidrata yüklenenlerin ç
Rize'nin Ayder Yaylası'na 100 kişilik heyetle çıkan TOKİ, vatandaşlara "projeyi sizlerle fikir alışverişinde olarak yapacağız" sözü verildi.
Bolu Dağı'nda yoğun sisin görüş mesafesini yer yer 15 metreye kadar düşürmesi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.
Suudi Arabistan, ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni İran stratejisini memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Yalova 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun İdlib'le ilgili sözlerini sert bir dille eleştiren Yıldırım, "Bizim boş lafl
Kenya'nın Turkana eyaletinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir yatılı okula gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 6'sı öğrenci, 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Terör destekçisi Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, “Kerkük halkı, DAEŞ’in saldırısında nasıl ki sokaklara akın ettiyse, şimdi de kenti savunmaya hazır” dedi.
Barzani'ye yakınlığıyla bilinen cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği bilgisine ulaşıldı.
IMF Avrupa Departmanı Direktörü Poul Thomsen, katıldığı toplantıda Türk ekonomisinde bu yıl hızlanma olduğunu belirtip bunda hükümetin genişlemeci politikalarının etkili olduğunu sö
Türkiye’nin ilk LHD (Landing Helicopter Dock) gemisi, TCG Anadolu projesi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.
Dün tahliye edilen Suriyeli pilot Sufhan'ın, Yayladağı sınır kapısından Suriye'li yetkililere teslim edildiği bildirildi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı belirlenen Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 kişinin yargılandığı davaya, sanık savunmalarıyla devam e