Kuzey Sina’da düzenlenen canlı bomba saldırısında 4 güvenlik görevlisi ile aralarında 6 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu 3 sivil hayatını kaybetti.
Türk fikir ve edebiyat hayatı 20’nci yüzyılın başından itibaren dergilerle şekillenmeye, dergiler üzerinde ilerlemeye başladı. Tabii o vakitlerde mecmua anlayışından ziyade haftalık y
Müslümanlar fiili olarak son üç asırdır zamana ve mekâna hükmedememektedir. Bunun değişik sebepleri vardır. Bu durum tarih felsefesi üzerinden yapılacak bir araştırmanın konusu. Bizim
Mediar'ın İstanbullu seçmene usülsüzlük iddialarını sorduğu araştırma, AK Partili seçmenlerin bile yarısından fazlasının usülsüzlük iddialarına inanmadığını ortaya koydu. İsta
Erdoğan'ın öğrencilik yıllarında gençlik kollarında görev aldığı MTTB resmi Twitter hesabı Süleyman Çakır paylaşımında bulundu. Paylaşımda, "İstanbul'un önceki dönem sefiri, S�
Allah insanın bedenini bileşik âlemdeki bütün hakikatlerden oluşturdu. Sonra feleklerin ve unsurlar âleminin güçlerini ona yerleştirdi. Böyle yapmasının gayesi, ruhsal feyzi kabul etmesin
Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ'da "Erdoğan kaybetti diyen bakan kim?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren bir bakanın, ‘İstanbul, Ankara ve İzmir büy
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cemal Kaşıkçı cinayetinde rolleri olduğu gerekçesiyle, olaydan 6 ay sonra 16 Suudi vatandaşının ABD'ye girişinin yasaklandığını bildirdi.
Büyükçekmece'ye seçim öncesi 11 bin 186 kişinin ikamet kaydının taşındığı iddiaları üzerine polis bu sabah operasyon başlattı. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde toplan
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin tutuklanan, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 6 kişinin yargılanmasına başlandı.
Birleşmiş Milletler (BM), şiddetli çatışmaların yaşandığı Libya'nın başkenti Trablus çevresinde sivillerin tahliyesi için geçici ateşkes çağrısında bulundu.
Frankfurter Allgemeine Zeitung yazarı Rainer Hermann kaleme aldığı makalesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşüşe geçeceğini savundu.
Düşünce kuruluşu Hansard Society'nin raporuna göre, İngilizlerin yarısından fazlası 'kuralları çiğnemeye hazır, güçlü bir lider' istiyor.
Afrika ülkesi Ruanda'da 800 bin kişinin öldüğü soykırımın 25’inci yılında katliam kurbanlar anıyor. Ülkede 7 Nisan'dan itibaren 100 gün süreyle yas tutulacak.