Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altındaki Hacer Esved bölgesinde 43 kişinin yetersiz beslenme nedeniyle öldüğü bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye’de ölenlerin sayısının 146 bini geçtiğini, bunların üçte birinden fazlasının siviller olduğunu açıkladı.
Irak’ta insanlık suçu işlemekten idama mahkum edilen yedi kişinin cezası infaz edildi.
Darbe karşıtı 24 kişi serbest bırakılırken, 10 kişinin gözaltı sürelerinin uzatılmasına karar verildi.
Başbakan Erdoğan, İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenazesinden sonra bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyı DHKP-C'nin üstlendiğini söyledi. Örgüt internet sitesinden saldırıyı üstlend
Nijerya'nın Katsina eyaletinde bazı köylere düzenlenen saldırılarda 100'den fazla kişinin ölmüş olmasından korkuluyor.
Nijerya'nın Lagos kentinde meydana gelen tekne kazası 12 kişinin ölümüne neden oldu.
New York'un Harlem bölgesindeki bir binada patlama meydana geldi. Bina tamamen çöktü. Üç kişi öldü, 63 kişi de yaralandı. Dokuz kişinin kayıp olduğu bildiriliyor.
Berkin Elvan için Ankara'da yapılan eylemde Al Jazeera kameramanının çektiği bir fotoğraf sosyal medyada kamuoyunu yanıltabilecek biçimde paylaşıldı. Fotoğrafın çekildiği anda yaşanan
Bir kaymakamın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yargılanan 16 kişi idam cezasına çarptırıldı. Aralarında eski Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in partisine üye bir milletvekili
Petrol krizi ve 'yolsuzluk' soruşturması yüzünden başbakanlık koltuğunu kaybeden ve yurt dışına çıkış yasağı konulan Libya'nın eski başbakanı Ali Zeydan'ın, Malta üzerinden bir Av
İsrail'de meclis seçim barajını yüzde 3.25’e yükseltme kararı aldı. Yeni yasayla Arap partileri de dâhil olmak üzere azınlık partilerinin parlamento dışında kalması bekleniyor.
Filistin Yasama Meclisi Hukuk Heyeti Başkanı Gul, "Mısır yargısının Hamas'a yönelik aldığı bu karar, uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı, hukuki kılıf giydirilmiş siyasi bi
İsrail'in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine düzenlediği hava saldırısında İslami Cihad’ın silahlı kanadı Kudüs Tugayları üyesi 3 Filistinli hayatını kaybetti.
Fethullah Gülen, İngiliz iş dünyasının önemli yayın organlarından Londra merkezli finans dünyası gazetesi Financial Times'a son dönemde Türkiye'de yaşananlara ilişkin bir makale yazdı.