Başbakan Binali Yıldırım CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak CHP'nin kuruluş yıldönümünü kutladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Çavuşoğlu Suriye'de ateşkes için "Bu gece yarısından önce belki de iyi haberl
ABD yeni yaptırımlar içeren "ciddi adımlar" planlıyor
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "HDP'nin gözünde ne Kürtlerin ne kendi seçmeninin, hiçbirinin değeri yok." dedi.
Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Hani İlçesi yol ayrımında bir içerisinde telsiz kontrollü 100 kilogram el yapımı patlayıcı bulunan bir araç ele geçirildi.
Bugün ortalama üç saatlik bir uçakyolculuğuyla rahatça varıveriyoruz mukaddes beldelere... Vasıtaların sadece binek hayvanlarından ibaret olduğu, teknolojinin hiç gelişmediği eski devirl
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı belediyelerde yönetimin değişeceği sinyalini verdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, radar uygulamasının sona erdiğini açıkladı.
Kimi yüksek maaşını göz ardı etti, kimi ailesinden uzak kalmayı göze aldı; darbe girişimi sonrasından ihraçlar nedeniyle pilot ihtiyacı duyan Hava Kuvvetleri'ne dönmek için başvurdular
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, şirketlerin haksız yere aldıkları parayı ödememek için vatandaşa kurduğu oyunları anlattı.
TSK, Şırnak'ta karoserin altına saklanmış 10 ton patlayıcı olduğu tespit edilen iki aracın bulundukları yerde imha edildiğini açıkladı.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Obama'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı durdurması için çağrıda bulundu.
Terör örgütlerine sırtını dayayan partinin eş başkanı Selahattin Demirtaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu tehdit etti.
Türkmeneli Dernekleri Federasyonu Başkanı Beyatlı, 'Irak halkları da gerek peşmerge gerek Türkmenler ve Araplar, Türk ordusunu aynı heyecanla beklemektedir. Iraklılar olarak 'Dicle kalkanın
İstanbul Adalet Sarayı içinde "yasadışı gösteri"ye katıldıkları iddiasıyla 12 milletvekili hakkında fezleke düzenlendi.