Türkiye, Musul operasyonuyla birlikte oluşabilecek mezhebi çatışma riskine karşı, D planı olarak “Dicle Kalkanı” operasyonunu başlatabilir.
Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat için zirai don uyarısı yapıldı.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyelerine bilgi verdi.
ABD Savunma Bakanı Türkiye'ye geliyor
Türk Başlangıç ve Temel Eğitim Uçağı Geliştirme (HÜRKUŞ) Projesi kapsamında TC-VCH kuyruk numaralı birinci prototip uçağının kabul faaliyetinin 14 Ekim'de başarı ile tamamlandı.
ABD'de Trump'ı protesto etmek isteyen bir grubun Arapça yazılı ilanı dikkat çekti.
Nutella, İtalya'nın Türkiye fındıklarını “En tehlikeli 10 gıda" arasında göstermesinin ardından açıklamada bulundu.
The American Interest dergisi, ABD Başkanı Barack Obama'nın tutarsız davranışları nedeniyle Türkiye'yi kaybettiğini belirtti.
UNICEF, yılın ilk dokuz ayında İtalya'ya 20 bin refakatsiz çocuk sığınmacının geçtiğini duyurdu
5 yaşındaki kuzenine sigara içirdiği tespit edilen sanık Pelin S, yargılandığı dava kapsamında talimatla ifade verdi.
Irak'ta Musul'a yönelik operasyon başlarken, DAEŞ'te iç karışıklık iddiaları arttı.
İstanbul’da yaşanan yoğun trafik karşısında hayatı kolaylaştırması beklenen yeni köprü bazıları için hayatı çekilmez kılmakta!
Mısır'da ekonomik kriz sebebiyle intiharlar devam ediyor: bir taksici kendini ateşe verdi
Filistinliler Batı Şeria'da İsrail'in idari tutukluluk politikasına tepki olarak açlık grevi yapan Filistinli 6 tutuklunun serbest bırakılması için gösteri düzenledi.
Uluslararası medya, Suriye ve Irak'taki iç savaşlara odaklanmışken, Obama yönetiminin Somali'de yeni ve büyük bir gizli savaş başlattığı söyleniyor