Mülteci politikaları nedeniyle eleştirilerin odağında olan AB, yeniden yerleştirme programı çerçevesinde yeni adımlara hazırlanıyor.
Uluslararası Para Fonu Mısır’da darbe sonrası yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı olan Abdulfettah Sisi’yi tebrik etti ve Mısır’a yardıma hazır olduğunu açıkladı.
İran karşıtı blokun en önemli temsilcileri Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin desteği ile darbe yapıp kendisini cumhurbaşkanı seçtiren Abdülfettah Sisi, İran Cumhurbaşkan�
Yeni Delhi’de düzenlenen yemin töreninde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in hazır bulunması sürpriz oldu ve iki nükleer gücün yakınlaşacağına dair ilk önemli işaret olarak algıland�
Türkiye gündemi yayıncılık sektörünü farklı şekilde etkiliyor. Raflarda yerini alan kitapların büyük kısmı ya gündeme dair ya da gündemden yola çıkarak hazırlanmış. Ortam çok sa
Merkezi Berlin’de bulunan Uluslararası Şeffaflık Örgütü, Avrupa Birliği ve kurumlarıyla ilgili olarak hazırladığı ilk raporu yayınladı. Rapor, Avrupa Parlamentosu dahil birçok AB kurum
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, uluslararası toplumun tepkilerine rağmen 3 Haziran’da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri için resmen adaylık başvurusunda bulundu.
Filistin Yönetimi Başbakanı Rami Hamdallah, Hamas’la imzalanan ve ortak hükümet kurulmasını öngören anlaşmanın tamamlanması için istifa etmeye hazır olduğunu açıkladı.
30 Nisan’daki seçime hazırlanan Irak’ın başkentinde meydana gelen iki ayrı patlamada 16 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Son 10 günde ölenlerin sayısı 280'e yükseldi.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül seçimi neden kaybettiğinin bahanesi buldu.
Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu hakkında İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’ya ‘iftira’ suçlamasıyla 1 ile 4 yıl arası hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
Suriye rejiminin, hapishanelerdeki tutuklular hakkında "sahte ölüm belgeleri" hazırlayıp yakınlarına verdiği belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde referandumu boykot eden Kırım Tatarları, kendi referandumunu yapmaya hazırlanıyor
Barışa hazırlanan Filipinler'deki Moro Müslümanları Türkiye'ye yardım çağrısında bulundu
Gazze eski yöneticisi Muhammed Dahlan'ın şantaj için hazırladığı görüntü ve resimlerin Hamas tarafından imha edildiği ortaya çıktı