Başbakan Davutoğlu, Ermenek'teki kazayla ilgili olarak yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde hayata geçecek şikayet hattı hakkında konuştu.
Zonguldak’ta bir maden ocağında kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Göz polikliniklerine en çok bu rahatsızlık yüzünden başvuruluyor.
Nijerya’da 300’e yakın kızı kaçıran Boko Haram örgütü, kızların Müslüman olduğunu ve evlendirildiğini açıkladı.
Ermenek'te 18 madencinin mahsur kaldığı kazanın üzerinden beş gün geçti, işçilere hala ulaşılamadı
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Mütevelli Heyeti Üyeliği'nden istifa eden ve 17 Aralık sürecinde cemaatla yaşadığı gerilim sonrası bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği'ni de yaptığı
IŞİD, peşmerge grubunun Kobani'ye geçişi sırasında ilçenin sanayi bölgesinde bomba yüklü araçla intihar saldırısında bulundu.
Ümraniye'de polisin silahını alan bir kişi, havaya ateş açarak etrafındakilere korku dolu anlar yaşattı.
Kendi beynimizi tanıdığımızı sanırız; ama iş hafızaya gelince araştırmalar tersini gösteriyor. Bulgular birçoğumuzun öğrendiğimiz şeyin hafızamızda yer etmesini engelleyen bir yö
İşgal güçlerinin hak ihlalleriyle ilgili yayınlanan rapor: “Ekim Ayında Şehit ve Esir Sayısı ”
Behçet hastalığının görülme sıklığının en yüksek olduğu bölgenin Türkiye olduğu ve her bin kişiden 1-4'ünde Behçet hastalığı olduğunun saptandığı belirtildi.
Beyoğlu'nda park halindeki 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından benzin poşetleri kullanılarak kundaklandı.
Facianın yaşandığı Ermenek'tekimadende daha önce çalışmış işçiler 18 kişinin mahsur kaldığı kömür ocağına dair şok bilgiler verdi: Has Şekerler Madeni, yıllardır kapalı durum
HDP’nin ‘1 Kasım’da Kobani için sokağa çıkalım’ çağrısının ardından sosyal medyada provokasyon hazırlıkları başlatıldı.
Bir maden ocağında daha göçük oldu