Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya yönelik olarak Kuzey Irak ve Şemdinli kırsalına hava harekatı düzenledi.
Taliban'ın Molla Ömer'den sonraki lideri Molla Ahtar Muhammed Mansur'un da insansız hava aracı saldırısında hayatını kaybetmesiyle Taliban'da yeni bir dönem başladı. Molla Heybetullah Ahun
Millli Eğitim Bakanlığı (MEB), Avrupa Birliği, OECD ülkeleri ile ABD ve Japonya müfredatlarını inceleyerek müfredatı hafifletme, ders sayılarını azaltma kararı aldı.
ABD'nin Dallas kentinde iki keskin nişancı tarafından polisin üzerine ateş açılması sonucunda 4 polis hayatını kaybederken, 6'sı yaralandı.
Irak'ın Selahaddin vilayetinde, Şiilere ait türbenin bulunduğu alanda düzenlenen intihar saldırısında, 50 kişi öldü, 65 kişi yaralandı.
Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu ve babasının döneminde yönetimin ortağı olan Seyfulislam Kaddafi hakkında idam kararı bulunmasına rağmen serbest bırakıldı.
Suriye rejimi ilan ettiği 72 saatlik ateşkese rağmen saldırılarını sürdürdüğü Halep'in kuzeyinde Kastillo geçidini kontrol edebileceği noktalara ulaştı.
Gana'da Ramazan Bayramı kutlamaları sırasında çıkan izdihamda 9 kişi hayatını kaybetti
Batman'da PKK'lı teröristler tarafından polis uygulama noktasının bulunduğu bölgede yola tuzaklanan 200 kiloluk patlayıcı kontrollü şekilde imha edildi.
Yukarı Avusturya eyaletinin başkenti Linz'deki bir camiye patlayıcı atılması sonucu yangın çıktı. Ölen ya da yaralanan olmayan saldırıda camide maddi hasar meydana geldi.
Türkiye-İsrail mutabakatı kapsamında "Lady Leyla" isimli gemiyle ihtiyaç sahiplerine yollanan yardım malzemelerini taşıyan 50 tır Gazze'ye girdi.
NATO Zirvesi'ne gitmeden önce açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'nun yeni tehditler karşısında kendini güncellemesi gerekiyor" dedi. Erdoğan, "NATO'nun çok daha fazla çaba göste
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, New York Times'ın Atatürk Havalimanı saldırısının ardından yayınladığı yazıya karşılık olarak gazeteye bir mektup gönderdi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Giresun'da düşen askeri helikopterin son derece güvenilir olduğunu belirterek, "Sanki bana kullanım hatası gibi geliyor. Yani uygunsuz, olumsuz ha
HAMAS ile İsrail arasında esir pazarlıkları sürerken HAMAS liderleri de bayram mesajlarında Filistinli esirlerle ilgili önemli ifadelere yer verdi.