Ankara'da öğle saatlerinde başlayan yağış, hayatı felç etti. Yaklaşık bir saat süren sağanak, Mamak ilçesini sular altında bıraktı. Sel suları çok sayıda iş yeri ve araca zarar ver
Ramazanımızın ve orucumuzun yaralanmasından, incitilmesinden korkuyorum. Çünkü bu anlamda olumsuz ortam çok müsait olacak.
CHP heyeti Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığını YSK'ya sundu.
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV, 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranı da yüzde 4'ten 3'e indirildi.
Siyasi partilerin 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adaylığı için başvuru süresi bugün saat 17.00'de sona erecek.
ABD Deniz Piyadeleri Komutanı Robert Neller, çarşamba günü düzenlenen bir basın toplantısında 'ABD Kuvvetleri ve Afgan partnerlerinin Afganistan'ın mücahitleri' olduğunu söylerek dinleyen
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının verilerine göre; Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılmak üzere 154 milyon 159 bin 80 oy pusulası basılacağı bildirildi.
Yeni Akit'in haberine göre; CHP, 50 milyon seçmen bilgisinin sızdırılmasına neden olduğu belirtilen e-seçmen uygulamasını yeniden başlattı.
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi HDP, adayını açıkladı.
Türkiye’nin İran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin, İran’da düşerek 11 kişiye mezar olan jetin kaptan pilotu Beril Gebeş’in cesedine, kazanın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen halen ulaşı
İçişleri Bakanı Soylu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananlarla ilgili yeni kanuni düzenlemeler hazırlandığını söyledi.
SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili "MHP'ye husumet besleyen bir şahıs aday oldu" dedi.
SON DAKİKA HABERİ: HDP, 24 Haziran’daki cumhurbaşkanı seçiminde cezaevinde bulunan partinin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı aday olarak gösterdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin Ulusal Konseyi toplantısında Avrupa'daki Yahudi kırımlarının (pogrom) sebebinin anti-semitizm değil, Yahudilerin sosyal hayattaki konumları ve