İlk resmi gezisini KKTC'ye yapan Erdoğan, yola çıkmadan önce emniyete yönelik son operasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı, Cemaat'e yönelik operasyonların süreceğini sö
Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Mahmud, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkesindeki umutların yeşermesinde büyük bir emeği olduğunu söyledi.
Ruhani, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden çok memnun olduklarını söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani ABD'nin ülkesine yönelik yaptırım kararının nükleer müzakerelerin ruhuna aykırı olduğunu, buna rağmen görüşmelere dair iyimserliğini koruduğunu belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümetini kuran Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içinde dengeleri riske etmemek ve 2015 seçimleri öncesinde zaafiyet yaratmamak adına "
Batı Şeria'daki Filistinliler, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ederek göreve başlamasını sevinçle karşıladı.
ABD vatandaşı rapçi Douglas McAuthur McCain’in Suriye’de IŞİD için savaşırken öldüğü ortaya çıktı. ABD’li yetkililer Suriye’de radikal örgütler için savaşan 100 Amerikan vatanda
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Hollande, Başbakan Valls'ten yeni hükümeti kurmasını istedi. Kabine salı günü değişecek.
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde Müslümanlara yönelik etnik kıyım sürüyor.
Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin törenine 60'dan fazla ülke ve kuruluştan temsilciler katılacak. 16 ülke devlet başkanı seviyesine 8 ülke de başbakan düzeyinde katı
Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde toplu tecavüze uğrayıp evi yakılan bir kadın, askeri mahkemede, emirleri kendisinin gözü önünde bir yarbayın verdiğini söyledi.
Thüringen Eyaleti Meclisi'nin NSU Araştırma Komisyonu, aşırı sağcı terör hücresinin cinayetlerine ilişkin nihai raporunu açıkladı.
Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti'de bir numaralı koltuğa oturacak isim belli oldu: Ahmet Davutoğlu. Parti'nin yeni Genel Başkanı ve Türkiye'nin yeni Başba
Endonezya'da cumhurbaşkanlığı seçimine yapılan itiraz sonucu gerginlik sürüyor.
İran Meclisi'nde reformcu kanattan Bilim Bakanı Rıza Ferecidana muhafazakar milletvekillerinin önergesiyle bakanlıktan düşürüldü. Ferecidana, Cumhurbaşkanı Ruhani'nin en yakınındaki isim