İspanya Kralı 6. Felipe, siyasi parti liderleriyle yaptığı 3. tur görüşmeden sonra hiçbir lideri hükümeti kurmakla görevlendirmedi. İspanya'nın 26 Haziran'da erken genel seçime gitmesi
Tahran hükümeti, ABD’nin İran’daki diplomatik görevlerini yürüten İsviçre Büyükelçisi’ni Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı.
Irak'ta hükümetin siyasi grupların katılımıyla hükümet reformunu ele alacağı toplantı öncesi, Şii lider Mukteda Sadr'ın çağrısı üzerine binlerce insan meclis önüne toplanmaya baş
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk hükümetinin 'terörist' akımı ile başa çıkamamasının onlarla temas halinde olmasından kaynaklandığını iddia etti.
AK Parti’li eski Bakan Hüseyin Çelik, resmi sitesinde bir yazı yayınlayarak hükümete çok sert eleştirilerde bulundu.
Ürdün hükümeti, Yahudi işgalcilerin İsrail polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya girmesine tepki gösterdi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulunuyor.
Zarrab'ın hüküm giydikten sonra İran'daki ABD'li mahkumlarla takas için görüşmeler yapılacağı öne sürülüyor
Yeni hükümet kabinesi ile reform paketinin görüşülmesi Salı gününe ertelendi
Kişinev'de ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen göstericiler hükümeti protesto etti
Hükümlü ve cezaevi firarisi bir kişinin İstanbul'da kaçırdığı iddia edilen 5 lise öğrencisi Muğla'da bulundu
Yurt dışındaki cemaate yakın okullar, kurulacak Maarif Vakfı aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlanacak.
Eski Başbakan Yardımcısı, TBMM Başkanı ve AK Parti Milletvekili Bülent Arınç'ın, dokunulmazlıkların kaldırılması tartışmalarına ilişkin, milletvekilleri hakkında gözaltı ve tutuk
Alman hükümeti, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılar konusunda bugüne kadar yoğun şekilde çaba harcadığını, Türkiye'nin bu yükünü paylaşmak istediklerini açıkladı.
Husiler ile Yemen hükümetini temsil eden heyetler arasındaki doğrudan görüşmeler başladı