FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan bir dönem Kahramanmaraş İstihbarat Şube Müdürü Dursun Özmen'in Yazıcıoğlu suikastinde izi olduğu ortaya çıktı. Gerçek H
Dün yüksek olasılıkla DAEŞ’in Gaziantep’te bir sokak düğününe yönelik gerçekleştirdiği hain saldırıda 50 vatandaşımız şehit oldu.
Dün Gaziantep'te IŞİD'in gerçekleştirdiği hain eylemde hayatını kaybedenlerden biri de 7 yaşındaki Suriyeli Hüsam'dı
Gaziantep'te gerçekleşen korkunç saldırıda hayatını kaybedenlerden 50 kişinin 41'nin yapılan çalışmalar sonrası kimliği belli oldu
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde gerçekleştirilen saldırıda ölenlerin sayısının 50'ye yükseldiği açıklandı.
Irak Meclis Başkanı Selim el-Cuburi, Tahran'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
İHH Başkanı Yıldırım, 'Halep'te acımasız şekilde uçaklar bombardıman yapıyor. Buna rağmen bizler ekiplerimizle içerideyiz. Halep'in gerçekten yardıma ihtiyacı var.' dedi.
Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden ünlü İranlı yönetmen Abbas Kiarostami'nin sinemasına başlamak için önerilebilecek üç film
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, İstanbul Tarabya Köşkü'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirilecek.
Taliban bu sabah gerçekleştirdiği bir baskınla, Kunduz'a bağlı stratejik bir ilçeyi ele geçirdi
Nusaybin'deki operasyonlarla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Âlâ, "FETÖ orada teröristlere yardım etti. Bunun saklanacak, gizlenecek bir tarafı yok, çok açık bir gerçektir bu" dedi.
15 Temmuz Cuma günü TSK'nin içindeki FETÖCÜ bir grup azınlığın gerçekleştirdiği darbe girişmi sonrası Euronews'in yayınları eleştiri konusu oldu
IŞİD, iki gün önce Moskova yakınlarında gerçekleşen ve biri ağır iki Rus polisinin yaralandığı saldırıyı üstlendi
Bölücü terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği kanlı saldırının ardından Elazığ ve diğer illerde büyük bir yürüyüş başlayacak.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından mal varlıklarının satışına yönelik bloke gerçekleşti. FETÖ'nün 62 bin gayrimenkulü ortaya çıktı.